Ugrás a cikkhez
Reklám

Hamburg városában öt arab még kedden este megerőszakolt egy hétéves kislányt. A rendőrség azonban csak ma adott ki egy meglehetősen szűkszavú tájékoztatást a bűncselekményről. Annyit már tudhatunk, hogy a kislányt öt arab erőszakolta meg, de az még nem világos, hogy a migránsotthon lakói, vagy az azokat meglátogató személyek voltak az elkövetők - írja a Bild világhálós kiadása.

A szörnyű eset még kedden este történt, ám a német rendőrség - szokásához híven - csak most közölte a döbbenetes hírt: a Hamburg Bahrenfeld nevű negyedében levő migránsotthonban öt arab nemzetiségű migráns csoportos nemi erőszakot követett el egy hétéves kislány ellen. A migránsotthonban jelenleg 550 személy lakik.




A Bild című német újság honlapja igen óvatosan fogalmazva azt írja, hogy "állítólag arabok voltak az erőszakot elkövetők". Még az sem biztos, hogy az arab elkövetők az otthon lakói, vagy az őket meglátogatók voltak. A lényegen ez persze nem nagyon változtat.

A hamburgi rendőrség későbbre ígért további részleteket.

H. J. - Kuruc.info

Helyesbítés: A szörnyűséges eset egy évvel ezelőtt történt, a Bild azonban tegnap este frissítette rajta a dátumot. Olvasóink szíves elnézését kérjük a félreértésért.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából