Ugrás a cikkhez
Reklám

Az eset január 11-én történt a Skane megyében lévő Broby város Göinge nevű iskolájában: egy 14 éves szíriai "menekült" egyetlen mozdulattal szíven szúrt egy 15 éves litván fiút, amiért korábban az általa szexuálisan zaklatott osztálytársa védelmére kelt - adja hírül az RT, de írt róla korábban a svéd Expressen is. A rendőrség hallgat - újabb politikailag kényes ügy.




A litván Arminas Pileckast, aki az ott dolgozó családjával ideiglenesen élt Svédországban, egyetlen döféssel, hátulról ölte meg a szíriai osztálytárs. Később kiderült, előtte internetes oldalakon tájékozódott arról, hogyan lehet szakszerűen ölni, a gyilkosságot tehát előre eltervezte, és az élet kioltása volt a célja. (Ezért is jó ötlet teleszórni az osztályokat mohamedán betolakodókkal - a szerk.)

A muszlim kulturális bemutató előzménye, hogy novemberben vagy decemberben volt egy konfliktusuk, Arminas ugyanis egy lány osztálytársa védelmére kelt, akit az európai kultúra iránt oly fogékony "menekült" szexuálisan zaklatott. A derék fiú képen törölte Ahmed Musztafát, hogy megtanítsa civilizált viselkedésre, a videót az egyik szemtanú fel is töltötte a világhálóra:

A gyáva molesztáló akkor meghátrált, de bosszút esküdött - és néhány héttel később ölt.

A gyilkos apja, Musztafa al Haj "természetesen" a fia pártjára állt, mentegetve az elkövetőt, és megpróbálva az áldozatot felelőssé tenni az általa elszenvedett szörnyűségért.

Telesírta azzal a sajtót, hogy a fiát zaklatta a litván fiú, az iskola pedig semmit sem tett azért, hogy megvédje a "becsületét".

Jellemző, hogy, miközben a gyilkos apjával interjút készített az Aftonbladet, az áldozat édesapját meg sem kereste a svéd sajtó. Nyilatkozhatott viszont egy litván lapnak, ekkor derült ki a gyilkosság fent már ismertetett oka. Elmondta, a szír bevándorló szégyenként élte meg mind a lány visszautasítását, mind pedig a védelmére kelő fiú fellépését, és nyilvánosan közölte bosszúállási szándékát, még az iskola hivatalnokai is hallották.

Cáfolta Musztafa kötekedésre vonatkozó hazugságát, mondván, az iskola minden apróságról azonnal értesítette a szülőket, még arról is, ha elkésett a gyerekük. Ha valóban úgy lett volna, mindenki tudott volna róla: a tanárok, a rendőrség, és mi is - mutatott rá.

Az apa egy másik lapnak azt mondta,  a svédországi bevándorlóhelyzetet nem tudják már ellenőrzés alatt tartani, nemrég például egy litván nőt próbáltak megerőszakolni, és még csak be sem zárták őket.

"A svédek nem mernek beszélni arról, ami itt zajlik. Mi, litvánok mások vagyunk, szeretjük nyilvánosan kimondani a dolgokat. Itt mindent eltitkolnak és elrejtenek" - magyarázta, hozzátéve: még a fia által megvédelmezett lány szülei sem mernek szóbaállni vele és a családjával...

Egy osztálytárs azért annyit még el mert mondani, hogy Arminas rendkívül kedves és jólnevelt fiú volt, egy igazi mókamester, aki az egész osztályt meg tudta nevettetni, amikor valamiért rossz volt a hangulat.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- Stockholmi rendőrség: a személyleírás rasszista gyakorlat, ezért meg kell szüntetni!

- Svédországban is eltitkolják a muszlim szexuális erőszakot - 11 éves lányokat fogdosott egy 50 fős afgán horda





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából