Ugrás a cikkhez
Reklám

Három észak-afrikai tizenévest tartóztattak le Dortmundban, mert köveket dobáltak két német transzszexuális kreatúrára. A rendőröknek kellett megvédeni őket, a három migránst őrizetbe vették.

A magát Yasmine-nak és Elisának nevező két aberrált arról számolt be, hogy durván szidták őket. Az eset a város vasútállomásánál történt.

A három muszlim férfi először szexuálisan zaklatta őket, majd amikor rájöttek, hogy transzszexuálisok, kiabálni kezdtek velük. Azt kiabálták, hogy „az ilyeneket meg kellene ölni!"

A 37 és 50 éves buzikat ezután lökdösni kezdték, majd köveket vettek fel egy kavicságyból és dobálni kezdték őket. A két "nőnek" operált kreatúra arról számolt be, hogy támadóik megpróbálták a hajukat és a mellüket is megragadni. Egyikük azt mondta, hogy a támadás undorító volt: „Barbarizmus, amit tettek, barbárok voltak!”

A Sat1 összefoglalója /német nyelvű/

A nyomozás során kiderült, hogy a támadók közül kettőt már korábban is vitték el a rendőrök különböző erőszakos támadások miatt. Most őrizetbe vették őket – írja a Daily Mail.

Arról még nem érkezett hír, hogy a pajkos kis menekültek, vagy az emberi méltóságukban megtépázott biológiai csodák jogaiért kell ilyenkor harcosabban kiállni.

(Faktor nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából