Ugrás a cikkhez
Reklám

Négymillió-hatvanezer forintra büntette "Terry Black"-et – eredeti nevén Rácz Károly Mihályt – a VIII. választókerületi választási bizottság, mert a független jelöltként induló "előadóművész" nem szolgáltatta vissza határidőre az általa felvett 80 darab ajánlóívet.

A buzi azt mondta, fellebbez a határozat ellen, ugyanis szerinte a helyi választási iroda félretájékoztatása miatt csúszott ki a március 3-i 16 órás határidőből.

Állítása szerint az ajánlóíveket nem ő, hanem egy meghatalmazottja vette fel a zuglói önkormányzat Pétervárad utca 2. szám alatti irodájában – itt működik a zuglói választási iroda –, ahol nem közölték vele, hogy az íveket másik irodában kell leadni. Ezért a meghatalmazott hétfőn délután fél három körül megjelent a Pétervárad utca 2-ben, ahol a sor kivárása után közölték vele, hogy az íveket az utca túloldalán lévő, másik önkormányzati épületben, a Pétervárad utca 11-17. szám alatt kell leadni. Mire azonban átért a másik irodába, és kivárta az újabb sort, elmúlt a 16 órás határidő. Ennek ellenére a perverz homokos állítása szerint az íveket átvették, amelyről átadás-átvételi jegyzőkönyv is készült, eszerint nem történt késés, és nem maradt nála ajánlóív.

(Vs nyomán)

Korábban írtuk: Összesen 33 SZDSZ-szavazó maradt, a Terry Black nevű förmedvény pedig 22 voksot kapott

Kapcsolódó: Végül nem az ablakon, hanem a Facebookon próbált "bemosolyogni" Vonának az MSZP-s buzi



Friss hírek az elmúlt 24 órából