Ugrás a cikkhez
Reklám

A támadássorozat még január 30-án elkezdődött, amikor Gál Tamás, az MSZP esztergomi elnöke nyílt levélben gyakorolt nyomást Tétényi Éva polgármesterre, hogy akadályozza meg a Jobbik február 14-i rendezvényét a város egykori zsinagógájában (mely persze már évtizedek óta nem zsinagógaként, hanem művelődési házként működik).




Tétényi nem késlekedett sokat: amiatt sajnálkozott, hogy polgármesterként nincs hatásköre a művelődési ház programjába való beavatkozásra, és arra kérte Vona Gábort, keressenek új helyszínt a fórumuknak, azaz folytassanak "tisztességes, emberi, európai normáknak megfelelő, mások érzékenységét nem sértő kampányt" - talán így akarta meghálálni, hogy 2010-ben a nemzetiek is támogatták Meggyes Tamás legyőzésében, sőt elsőként álltak be mögé.




A Jobbik szerencsére nem hátrált meg, Mirkóczki határozott közleményben utasította vissza "a megélhetési rettegők közé beálló" polgármester asszony levelét, rámutatva, hogy "a Jobbikot ugyanazok a jogok illetik meg, mint a magyar választók által a parlamentbe juttatott többi politikai erőt", és "nem hagyják, hogy tagságukat és szimpatizánsaikat hazugságokkal bélyegezzék meg".

Miután tehát a zsidó kézi vezérléssel működő Tétényivel nem jártak sikerrel, a "kiirtottak" úgy döntöttek, megszervezik a "zsinagóga védelmét": elindították a Jobbikmentes zsinagóga nevű Facebook-oldalt.




Itt toborozzák a fajtársakat, az általuk elhülyített liberálisokat... és persze kedvenc fegyverüket, a cigányokat is:




Az egyik főszervező Édler Eszter, aki nyílt levélben követelte Tétényitől a Jobbik elleni fellépést, persze a tipikus zsidó pimaszsággal:

Nácikkal nincs párbeszéd kedves Polgármester Asszony, különösen nem az egykori zsinagógában! Ilyen gyalázatnak nem szabad megtörténnie. Alig hiszek a szememnek.



"A Mazsihisz bejelentette: akár fizikailag is megvédik a szélsőjobboldali párttól a zsinagógát"

Mellesleg a Vonát férgező Főző Péter - mily meglepő! - az országos rabbiképzőben tanult - látszik is szegényen a belterjesség minden átka...




De térjünk vissza Édler Eszterhez!




Facebook-oldalán kuruc.infós lapszemléket osztogat meg (persze forrásmegjelölés nélkül), közben fajtársaival "vádiratokat" írnak ellenünk:




Ez az Ábri egyébként halálosan komoly hangnemben több levelet is küldött nekünk, melyben ilyen "követeléseket" fogalmazott meg (szilveszterkor talán majd közöljük a teljes levélváltást a Humor rovatban, mi elmondhatatlanul jól szórakoztunk rajta):

Tisztelt rejtőzködő szerkesztőség!

Az teljes mértékben érthető, hogy Önök, mint ahogy Adolf Hitler és náci bűnözői tették nem merik felvállalni a felelősségvállalás kockázatát sem, de azért az mégsem járja nagyon sok mindennel egyetemben sem, hogy a főszerkesztő helyettes Arbeitmachtfrei a haláltábor intézményeként illegeti magát.
Határozott követelésem egyik pontja ez, hogy azonnali hatállyal vagy törölje, vagy változtassa meg az illető ezen elnevezést, mert engem ez, és sok más embertársamat ez méltóságomban sért.
(...)
Tekintettel arra, hogy oly nagy divat mostanában Önök felé a 72 órás ultimátum, ezért követelem, hogy ezen időtartamon belül cselekedjenek.

Vagy:

Tisztelt Kuruc.info szerkesztők!

Tisztelettel, de nyomatékosan felkérem Önöket, hogy a "vicc oldalon" található szerkesztőségi bejegyzésüket, és valamennyi hozzászólásokat /kommenteket/ 24 órán belül törölni szíveskedjenek!
Nem viccelek! 24 órát kapnak rá, ugy gondolom elég idő arra, hogy utoljára egy jót derüljenek rajta.
Indokolásom a következő: A gyűlöletbeszéd elleni törvény alapján ez a lap teljes egészében sérti az Önök által "kigúnyolt" népcsoportot.
Tájékoztatom Önöket, amennyiben nem kerül törlésre a teljes lap, kénytelen leszek jogaimmal élni.

Tisztelettel: Ábri Zoltán

Nem hagyhattuk ki, hogy a pofátlankodó zsidók közszemlére tétele közben lazításképpen egy kis mosolyt is csaljunk olvasóink arcára, de most már tényleg visszatérünk Édlerhez.

A zsidó nőnek, aki pusztán a kinézetével is el tudná riasztani a politikai fórumokra érkező embereket (talán ő lesz az antifák csodafegyvere a zsinagógavédés során), ugyanis nem ez az első ilyen akciója. És nem is a második, ugyanis részt vett a Budapestet védő hősök emlékére tartott rendezvény elleni aljas tüntetésen, sőt fel is szólalt:




Édler neve azonban nem innen lehet ismerős olvasóinknak, hanem azért, mert ő volt az egyik főkolomposa a Csatáry László zaklatása céljából szervezett zsidó tüntetésnek:




Felhívásunknak köszönhetően olvasóink be is azonosították, amitől összeszorult a gyomra, és feljelentést tett (ez a kárpótlásigénylés előtti lépések egyike szokott lenni), a rendőrség viszont meglepően korrekt módon járt el: ők is úgy látják, hogy bátran lehet zaklató zsidónak nevezni a Csatáry bácsit zaklató zsidót. 2010-ben egyébként a kecskeméti zsinagógát "védte meg" Édler: akkor sikerült megakadályoznia, hogy ott tarthassa meg koncertjét a Hungarica.

Aki értesülni szeretne a legújabb "antifasiszta" akciókról, kövesse a szóban forgó lény Facebook-oldalát, érdekes kirándulás az itt élő zsidók lelkivilágába...

Az esztergomiak pedig készüljenek, mert ideje véget vetni annak, hogy a zsidók mondják meg, mit szabad ebben az országban a magyaroknak, és mit nem.

Kuruc.info

Frissítés: a Jobbik mint antifasiszta szervezet

A Mazsihisz is támogatja az antimagyarokat - korábban maguk a zsidók adták el a zsinagógát, most mégis hisztiznek. Heisler szerint a Jobbik antifasiszta eszméket támogató szervezet:

A rendezvény plakátja:






Friss hírek az elmúlt 24 órából