Ugrás a cikkhez
Reklám

És miért tőlük esedezik bocsánatért, versenyezve az alázkodásban a jobb- és balliberális oldal egyaránt? A kérdés persze költői.




Az pedig, hogy nincs magyarázat arra, miért lépett fel Európa a vérét szívó és lelkét mérgező, beilleszkedni nem hajlandó, a gazdanépet uralmuk alá hajtó "akkori migránsok" ellen, olcsó és átlátszó hazugság. Már csak azért is, mert elég csupán ránézni a Karácsony-Gyurcsány-Jákob-féle társaság tetteire és megnyilatkozásaira, és máris megvan a válasz.

Nem jobb a kormányszóvivő sem, Szentkirályi Alexandra is magyarozik, sőt Imre Kerteszt idézve teszi le a hűségesküt:

Frissítés: az M1 is kiveszi a részét a hazudozásból és a zsidómosdatásból:

A holokausztban egy olyan jelentős polgári réteg veszett oda Magyarországon, amely jelentős szerepet játszhatott volna a háború utáni újjáépítésben - mondta a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltár főmunkatársa az M1 aktuális csatornán csütörtökön. (Kiemelés tőlünk - a szerk.)

Joó András emlékeztetett, a vidéki zsidóság deportálása során a magyar kulturális és gazdasági élet jelentős képviselői közül számosan áldozatul estek. Felidézte, hogy a korabeli országterületen mintegy 800 ezer zsidónak tekintett állampolgár élt. Közülük 1944. május 15. és július 8. között 435 ezer embert deportáltak; számukat gyarapítják a gyalogmenetek áldozatai, illetve a nyilasok által elfogottak.

Ugyan az európai zsidóság megsemmisítésesének terve a náci német vezetéshez köthető, ám ötven nap alatt közel 500 ezer ember deportálása csak a magyar államhatalmi és közigazgatási szervek nagyfokú együttműködésével volt megvalósítható - mondta a kutató az MTI szerint.

Nem csak jelentős szerepet játszhattak volna a háború után a zsidók, hanem - sajnos - játszottak is. A legjelentősebb szerepet, ugyanis az ő kezükbe hullott az egész ország. Rosenfeld-Rákosi, Eisenberger-Péter Gábor és társaik - íme a "polgári réteg", amely a háború után a megszálló szovjetek kiszolgálóiként minden képzeletet felülmúló antimagyar zsidó és kommunista terrort vezetett be... khmmm... jelentős szerepet játszottak az ország újjáépítésében. Köszönjük nekik... És az őket ma is kiszolgáló történészeknek. És a fideszes kézivezérlés alatt működő "köztévének", amiért helyt ad ennek...

És mielőtt a Joó András-félék azzal jönnének, hogy ezek a szegény zsidók csak a "kiirtásuk" miatt akartak bosszút állni a magyar nemzeten, akkor jusson eszükbe a Kohn-Kun Béla-féle brigád, akik ugyanezt művelték "kicsiben". Jóval a "holokauszt" előtt, bizony. Ezzel is hatékonyan rakva le a síneket a negyed századdal később induló vonatok előtt.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Etetés a Duna-parton: követ vitt a vascipőknek a Fidesz igazságügyi minisztere





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából