Ugrás a cikkhez
Reklám

E legújabb hűségeskü még Mirkóczki holokamus műbotránya kapcsán látott napvilágot. Az esettel foglalkoztunk, de ebbe a kijelentésbe csak most botlottunk bele, és úgy éreztük, meg kell örökíteni portálunkon is.Miklóska, a december 5.-és Bangóné új büszkesége (fotó: Alfahír)

Alább olvasható a Magyar Nemzet szombati cikkének vonatkozó része:

Mirkóczki párttársa, Bereczki Miklós (a ballibek közös soroksári polgármesterjelöltje - a szerk.) úgy magyarázta párttársa szavait, hogy a holokauszt a nemzet tragédiája, és az összefogás pártjai mind ezen a véleményen vannak, köztük a Jobbik és Mirkóczki Ádám is. A DK is kiállt a holokausztot megkérdőjelező jobbikos mellett.

Barkóczki Balázs, a Gyurcsány-párt szóvivője annyit mondott, a Jobbiknak voltak vállalhatatlan kijelentései és ügyei, de a párt azóta egy színpadra lépett a demokratikus ellenzékkel, és ezzel vállalta, hogy az „Orbán utáni Magyarország” csak az emberi méltóság tiszteletére épülhet.

Emlékeztetőül: Ózdon a jobbikos Janiczak Dávidot támogató ellenzéki összefogásból pont Janiczak korábbi neonáci megnyilvánulásai miatt hátráltak ki Gyurcsányék.

Korábban írtuk: Mirkóczki "nem kötünk semmiféle koalíciót egyik párttal sem" Ádám a néppártosodás egyik legszebb csodája

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából