Ugrás a cikkhez
Reklám

Aki nem tudja, melyik médium milyen mértékben van zsidó kézben vagy áll zsidó tulajdonban, nagyon egyszerű a kitalálás tesztje. Három napon egymásután a frissen kitett anyagok között rá kell keresni a Hitler vagy az Auschwitz szóra. A találatok bősége mindent elárul.

De még így is meglepetést okozott az, amit a Fox News televízió kürtölt világgá ezzel a címmel: „Auschwitz túlélőjének története bátorítja a hurrikán miatt evakuáltakat”.




Hihetetlen, gondolhatjuk. Hát az.

A „fantasztikus” tudósításból kiderül, hogy egy 91 éves Rene Hammand nevű nő nem csak Ausvicc, de a floridai Irma hurrikán túlélője is.

Nem is gondolta, hogy onnan el fog menni.

Rene 1944-ben 18 évesen Magyarországon éldegélt, amikor jötték érte és családjáért a nácik. Elvitték őket Auscviccbe, ahol – mesélte – szüleit megölték, de ő „bátran” megszökött.

Az Irma hurrikán után elköltözött Texas állam Kingwood városába.

Oda meg a szintén antiszemita Harvey hurrikán csapott le. Így egy ottani lakos, Helen Reuland házára is. De amikor Rene elmesélte neki, miként élte túl Ausviccet, szárnyakat kapott. Azt mondta a Fox News-nak, hogy már tudja, miként lehet hurrikántúlélő. Mert ezt is túl lehet élni, mesélte Reuland.

Sőt, a holotúlélő nyanya jóvoltából még azt is megtudjuk, hogy egy hurrikán semmi ahhoz képest, amin ő keresztülment a lágerben - nehogy valaki azt gondolja, bármihez is mérhető az ő hihetetlen szenvedésük.

Aki erre azt mondja, hogy az is zsidó kézben van, azt börtönbe kellene zárni gyűlöletbeszéd miatt.

Janits András - Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából