Ugrás a cikkhez
Reklám

Ugyanis az aktionsbuendnis-brandenburg.de honlap szerint a kő elhelyezése 95 euró + Demning + sofőr (!) útiköltsége + szálloda + áfa (2011-es adat). Az áfa szerepeltetése mutatja, hogy ez a korcs kőkemény üzleti vállalkozásként működteti a kő lehelyezését. Az ár tartalmazza a kő és az elhelyezés költségét. Ha egy kis előadást is szeretnénk, ez 200 euróval növeli meg a költségeket. Szipogás, zsebkendő-gyűrögetés ingyen van. (Még, mert félő, hogy most ötletet adtunk az üzletembernek - a szerk.)

A "művész" honlapjának tanúsága szerint 120 euróért átvehetjük a keresztapaságot a lerakott kő felett.

Ez azt jelenti durva becslésem szerint, hogy egy kő elhelyezése szerény szállodával, sofőr napidíjjal együtt 450 euró + áfa. A német áfamértéke 20%, így egy kő németországi elhelyezése 540 euróba kerülhet. Nyilván, ha egy kiszállással több követ rakatunk le, akkor kisebbek a költségek.




Az eddigi 53 ezer kő tehát Európa polgárainak durván 20 millió eurójába, azaz 6 milliárd Ft-jába került. Erre mondaná Kohn bácsi, hogy ügyes! Természetesen Demning tőlünk eurót kapott, és fog most is kapni, a forint büdös neki. Így a Magyar Nemzetellenes Bank erre is hitelt fog fölvenni. Hogy Demning a 20 millió eurójából fizetett valakinek kenőpénzt, támogatott-e valamilyen megemlékező alapítványt, nem tudjuk.

És ha a karvalyok Görögországot célozták meg, akkor ez automatikusan fogja azt jelenteni, hogy a költségeket az EU adófizetői viselik.

Sebaj, az eltakarítást társadalmi munkában fogjuk elvégezni!

Szeged, 2015. július

Bálint József

(Kuruc.info)

Előzmény: Még az áramot is kunyerálják a zsidók a gyalogosbosszantók lerakásához Szegeden

Kapcsolódó: Olvasónk új KRESZ-táblajavaslata: Vigyázat, botlatókő!





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából