Ugrás a cikkhez
Reklám

Örömmel tapasztalható, hogy a magyarországi ügyészség érdeklődik a történelem iránt. Legalábbis a zsidó holokausztnak nevezett fejezete képes felcsigázni a hatóságot, amint az az unortodox auschwitzi dokumentumok kapcsán kiderült. Persze az is igaz, hogy érteni semmit nem értenek belőle. De talán a művészet oldaláról jobban képesek felfogni a lényeget.



A holokauszt-tagadással nehezen vádolható auschwitzi tábormúzeum

Az auschwitzi tábormúzeum jelenleg is ezernél jóval több olyan alkotást őriz, amelyeket 1940 és 1944 között a táborba internáltak készítettek. Ezek között rajzok, festmények, dekorált levelezőlapok, falfestmények és különféle dísztárgyak egyaránt megtalálhatók, amelyek a legkülönfélébb - sokszor békeidőben is nehezen beszerezhető alapanyagok - felhasználásával jöttek létre.

Mindezen szörnyűségek egy állítólagos "megsemmisítő" vagy más néven "haláltáborban" váltak a mindennapok részévé. Vajon hogyan lehetséges ez? Ki kellene deríteni. Szép feladat az ügyészség számára.

A világért sem szeretnénk, hogy Bagoly Bettina állás nélkül maradjon, ezért most tanulmányozhat néhány műtárgyat az auschwitzi múzeum gyűjteményéből.

Skorzeny - Kuruc.info
























































































Előzmény: Ha az amerikai hatóságok (szokás szerint) nem válaszolnak a magyarországi ügyészségnek, itthonról tiltanák le a Kuruc.infót

Az ügyészség által töröltetni kívánt cikkünk: Elbocsátó levelek, fizetési kimutatások, precíz adatkezelés - "unortodox" dokumentumok Auschwitzból



Friss hírek az elmúlt 24 órából