Ugrás a cikkhez
Reklám




Mint kiderült, a Jobbikot és annak elnökét, Vona Gábort mocskoló Bayer-cikket maga Orbán Viktor rendelte meg. Bayer iwiwes adatlapján találta olvasónk az alábbi levélváltást, melyhez nem is kell különösebb magyarázatot fűznünk, hiszen egyértelmű a tényá
llás, ugye?





(Nagyobb méretben a teljes oldal látható ide kattintva.)

Vagy csak ilyen könnyű összehozni egy jó kis "bizonyítékot" valódinak (és feltörtnek) tűnő adatlappal, s valódinak tűnő küldött és fogadott levelekkel?

Döntsék el Önök.

(Attól függetlenül persze, hogy nyilván megrendelésre mocskolódott a Bayer nevű prostituált, de információink szerint nem Orbán, hanem Kövér László kérte a nyílt levél megírására.)

Kuruc.info

Gyengébb felfogású (jobb esetben: figyelmetlenebb) olvasóinknak ajánlott frissítés: Azt hittük, sikerült mindenki számára világossá tenni, hogy a fenti "adatlap" hamisítvány, azaz NEM valódi (másképp fogalmazva: NEM igazi, azaz: NEM Bayer adatlapja), de nem.
Továbbá azt gondoltuk, sikerült egyértelműsíteni, hogy NEM állítjuk, hogy a fenti levelezés Bayer és Orbán között zajlott volna, mindössze így próbálunk rávilágítani arra, hogy ennyire könnyen lehet ilyesmit hamisítani, mint tették azt Vona Gábor esetében a "Magyar" Hírlap legnagyobb örömére. De nem.
Tehát NEM rágalmazunk, NEM hamisítunk és NEM állítunk valótlant, ugyebár.
Sőt, csőbe sem húztak.
Szerintünk nem velünk van a baj, de néhány értetlenkedő levél miatt szükségesnek tartottuk ezt ilyen szinten is leírni.

Kapcsolódó: Álüzeneteket küldtek Vona IWIW-adatlapjáról



Friss hírek az elmúlt 24 órából