Ugrás a cikkhez
Reklám

A Viking Bolt törzsközönségének már ismerős lehet, de az üzlet kínálatával csak most ismerkedőknek szeretnénk a figyelmébe ajánlani a német Max H8 márkát (szójáték a HATE - gyűlölet és EIGHT - nyolc számokkal).

www.vikingbolt.hu










Max H8 - Azoknak, akik eléggé gyűlölik az ellenségeinket és az elzsidósodott globális világot, akik értik a 88-as szám szimbolikáját és természetesen a minőségből sem szeretnének lejjebb adni.










2005-ben született meg a német Marc Stange márkája, aki az akkora már ismert germán-viking vonulat példáján felbuzdulva szeretett volna egy jóval direktebb, radikálisabb arculatot létrehozni, ahol akár a 88, H8 vagy 18-as számok szimbolikája is megjelenik. A Viking Boltban forgalmazott márkák közül szinte az egyik legrégebbinek számít a piacon, csak a hazai megjelenés váratott magára idén nyárig, amikor is a tulajdonosok elérkezettnek látták az időt a Max H8 magyarországi bevezetésére. A termékpalettán szinte minden megtalálható a napszemüvegtől a kesztyűig, természetesen a póló, pulóver, kapucnispulcsik szokásos megléte mellett. Bélelt vastag pulcsik, kabátok is megvásárolhatóak és a hazai vevők biztosak lehetnek benne, hogy a termékek megvásárlásával nemcsak a hazai mozgalmakat, de közvetve a német testvérek küzdelmét is támogatják.










Budapesten a VII. kerületi Almássy téren található Viking Bolt a nemzetközi ellenállás márkáit vonultatja fel. Nem közép, hanem felsőkategóriás, finom és "nehéz", tartós anyagból készült ruházati termékekről van szó. További képekre kíváncsi? www.vikingbolt.hu - katt ide!
 


Friss hírek az elmúlt 24 órából