Ugrás a cikkhez
Reklám

Ha úgy érzi, valami hiányzik konyhájából, étterméből, büféjéből... Ha már megunta, hogy napokig kell kutatnia a különböző vendéglátóeszközök után...

... akkor nálunk jó helyen jár! Adás-vétel, bérbeadás, szerviz, értékbecslés egy helyen!

www.gastrocentrum.hu




Raktáráruházunk karrierje 1992-ben indult, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként. Az első tíz év tapasztalata alapján alakult ki a jelenlegi arculat és kínálat, mely továbbra is folyamatosan bővül. Így tudott áruházunk az ország egyik legnagyobb kínálatú vendéglátó szaküzletévé fejlődni.

Célunk az, hogy raktáráruházunkban minden olyan vendéglátóipari termékhez hozzájuthasson, amelyre csak szüksége lehet. Így egy-egy bevásárló körút alkalmával nem kell olykor órákig-napokig üzletről üzletre járni, hogy mindent megvehessen, amire üzletében, fagyizójában, éttermében, büféjében, vagy akár üzemi konyháján szüksége lehet.

Ha ellátogat hozzánk, válogathat 2000 négyzetméteres áruházunk óriási választékából. Emellett vállaljuk megunt vagy feleslegessé vált vendéglátóipari gépének értékesítését, valamint vendéglátógép-bérlés, kültéri fűtőtestek és partikellékek bérlése, szakszerviz és hivatalos értékbecslés szolgáltatással állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére.

www.gastrocentrum.hu







 




www.gastrocentrum.hu



Friss hírek az elmúlt 24 órából