Ugrás a cikkhez
Reklám

Zseniális trükk a befújó szél, a por, az esővíz és huzat megakadályozására

Neked is szelel az ajtód, az ablakod? Így védd ki, takaríts meg sok energiát, őrizd meg a meleget!

Ha nem zárnak megfelelően nyílászáróid, az számos kellemetlenséget okozhat. A huzat, a hideg, a por és a rovarok mellett az esővíz is beszivároghat otthonodba. Az emelkedő fűtésárak mellett pedig egyáltalán nem mindegy, hogy bent tudod-e tartani a meleget házadban, lakásodban, üzletedben, irodádban. 
Egy teljes ajtó- vagy ablakcsere azonban horribilis összegbe is kerülhet. Fedezz fel egy jobb és takarékosabb megoldást! A kiváló minőségű szilikon ajtószigetelő szalaggal hatékonyan zárhatod le ajtód vagy ablakod réseit, meggátolhatod a huzatot.

Szilikon ajtószigetelő szalag - megvédi otthonod a hidegtől, esővíztől, portól

A prémium ajtószigetelő szalaggal többé nem kell tartanod a beszökő huzattól, sem az esővíztől, sem a rovaroktól. Emellett kint tartja a port és a hideget is, valamint hangszigetelő hatású. Ez az öntapadós szalag ellenálló szilikonból készült, minőségi anyaga révén nem karcolja össze a padlót.

Diszkrét, átlátszó külsejű, sokrétűen felhasználható eszköz. Nemcsak bejárathoz, hanem fürdőszoba-, konyha-, erkélyajtóra és zuhanykabinokra is kiváló. Rakd fel Te is és ússz meg egy költséges nyílászárócserét!
Mi mindentől véd?

- huzat, szél, beszökő hideg
- befolyó esővíz
- por
- zaj
- bemászó, berepülő rovarok
Hogyan kell használni?

Első lépésben tisztítsd meg, majd töröld alaposan szárazra az ajtó felületét. Ezután igazítsd oda az ajtóhoz a ragasztócsíkot úgy, hogy ne maradjon rés alatta. Távolítsd el a ragasztó hátulját és szép lassan görgetve illeszd fel a csíkot az ajtóra. Ezt követően ollóval vágd kívánt méretűre a szalagot és élvezd a résmentes, jól záró ajtó minden előnyét!
Bemutató videó – nézd, mennyire jól szigetel:

Az 5 m hosszú szalag most csak 3.490 Ft!

Tedd energiatakarékossá otthonod könnyedén, fillérekből a szilikon ajtószigetelő szalaggal!

A szalagot most szenzációs bevezető árelőnnyel érheted el oldalunkon. Nyomj az alábbi megrendelő linkre és add le rendelésed az ajtószigetelőre az oldal alján levő űrlapon:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Friss hírek az elmúlt 24 órából