Ugrás a cikkhez

Itt a jó idő, az eddig csendben megbúvó kártevők elkezdtek mozgolódni, aktívabbak lenni. Ha nem vigyázol, könnyen elszaporodhatnak és eláraszthatják otthonodat. Az egerek, patkányok és rovarok amellett, hogy sok kárt tudnak okozni, rengetegen irtóznak is tőlük. 
Ne várd meg, míg teljesen ellepik házad, lakásod, üzleted a nem kívánt betolakodók! Egy új fegyverrel időben tehetsz a kellemetlen kártevők ellen. Fedezd fel most ezt a vegyszermentes, takarékos megoldást és űzz ki minden rágcsálót, rovart környezetedből!

Pest Reject Repeller – elektromos és ultrahang hullámokkal a kártevők ellen

A Pest Reject Repellerrel Te is rövid időn belül megszabadulhatsz a befészkelni kívánó, illetve már a házba bejutott rovaroktól és rágcsálóktól. Ez a vadonatúj fejlesztésű találmány 2-féle módon képes távol tartani a betolakodókat. Rendszeres használatával heteken belül szemmel láthatóan csökkentheted a rágcsálók, rovarok számát.
Felejtsd el a rovarirtókkal, mérgekkel, csapdákkal való küszködést: használd a Pest Reject-et és távolítsd el az összes kártevőt otthonodból!

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

- egerek, patkányok, nyestek
- pókok
- bogarak (csótányok, poloskák)
- szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok
Mitől ilyen hatékony?

A Pest Reject-tel biztonságosan, vegyszerek nélkül riaszthatod el a kéretlen betolakodókat. A riasztó elektromágneses, valamint ultrahang hullámai valódi erőteret képeznek maguk körül kb. 100 m2-es távolságban

Ezek a hullámok olyannyira zavaróan hatnak a kártevőkre (egerekre, patkányokra, rovarokra), hogy teljesen élhetetlenné teszik a környezetet számukra, így heteken belül eltűnhetnek a házból, lakásból, üzletből, irodából. 

Hogyan használhatod?

Nem kell hozzá semmilyen elem, kábel, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét.  
Óriási előnye, hogy teljességgel zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális, mindössze néhány watt. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. Jó hír, hogy a Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

Mekkora területet képes lefedni a hatása?

Egy készülék ereje egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.

Bemutató videó – nézd, milyen remekül hat:

Tavaszi ajánlat: a riasztó most csak 3.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Készülj fel a tavaszi rovar- és rágcsálóinvázióra! Használd Te is a Pest Reject Repeller riasztót, mielőtt ellepik otthonodat a betolakodók!

Kattints az alábbi linkre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Friss hírek az elmúlt 24 órából