Ugrás a cikkhez
Reklám

Neked is gyakran fáj a hátad, vállad? Erről feltétlen tudnod kell!

Sokat ülsz számítógép előtt? Netán fizikai munkát végzel, nehéz tárgyakat mozgatsz? Bármelyik csoportba is tartozol, az biztos, hogy gerinced, hátad óriási megterhelésnek van kitéve. A görnyedt háttal ülés, illetve a nagy igénybevétel állandó hátfájáshoz vezethet.




Jó hír, hogy egy ügyes módszerrel megelőzheted és csökkentheted is a hátfájdalmakat, elkerülheted a későbbi súlyos tüneteket. Tarts velünk és tegyél most hátad egészségéért!

Back Magic ortopéd deréktámasz és hátnyújtó pad – kiváló fegyver a fájdalommentes, egyenes hátért

A Back Magic egy speciális kialakítású derék- és háttámasz, ami rövid időn belül képes mérsékelni a hátfájást, nyújtja a gerinced és visszaállítja annak természetes görbületét. Nagyban hozzájárul a lemerevedett hátizmok és vállízületek újra rugalmassá tételéhez.




Ha gyakran dolgozol számítógépnél, súlyos tárgyakat mozgatsz, vagy már régóta krónikus hátfájás gyötör, a Back Magic nélkülözhetetlen számodra!

Mi a titka?

A Back Magic megnyújtja a gerincet, ezáltal leveszi a terhelést a porckorongokról. Ezzel azt éri el, hogy a gerinc mentén futó izmok ellazulnak, ami a fájdalom csökkenéséhez vezet




Az akupresszúrás nyomópontok hatására a feszültség fokozatosan oldódik, a masszírozó hatás hozzájárul ahhoz, hogy tested energiával töltődjön fel

Hogyan kell használni?

Feküdj rá napi 2x5 percig, és hagyd, hogy a kényelmes párnázott résszel is ellátott pad nyújtsa, ellazítsa és masszírozza a hátad. 3 különböző nehézségi fokozat (magasság) közül választhatod ki a neked megfelelő komfortos beállítást.




A tapasztalatok szerint már 3-5 nap után érezheted a jótékony változást, a fájdalom enyhülését. 2-3 hét rendszeres használattal látványosan javulhat a testtartásod, megszűnhet az izommerevség. A deréktámaszt használhatod a padlón, jógagyakorlatként, székben ülve az irodában vagy akár autóban is.

Hölgyeknek és uraknak is ajánlott, 38x24 cm-es mérete révén bárki kényelmesen tudja használni. Könnyen hordozható, így mindenhová magaddal tudod vinni

Bemutató videó – nézd, milyen jól használható:

Kiknek javasolt a Back Magic ortopéd deréktámasz használata?

- akik állandó, szűnni nem akaró hátfájdalmaktól szenvednek
- irodai dolgozóknak, számítógép előtt ülőknek
- nehéz fizikai munkát végzőknek
- sportolóknak, aktív életmódot folytatóknak
- akik szeretnék elkerülni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem szeretnének drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka közben szeretnének ellazulni, nyújtani

A hátfájdalomnak lőttek: szerezd be a Back Magic-et nagyszerű áron!

Legyen veled otthon, munkában vagy kocsiban is a Back Magic, és számolj le a kínokkal! Dőlj hátra és élvezd a nyújtást, szánj napi 10 percet hátad, gerinced, vállaid egészségére!

Ezt a fantasztikus deréktámaszt most egy költséges masszázs vagy kiropraktőr kezelés árának a töredékéért érheted el az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!






Friss hírek az elmúlt 24 órából