Ugrás a cikkhez
Reklám

Többé nem kell cserélgetned a szemüvegeidet: +0.5-től +2.5-ös dioptriáig jó.

Előfordul, hogy hunyorognod kell az apró betűknél, vagy ha be kell fűznöd egy cérnát? Különböző nagyítású olvasószemüveget használsz olvasáshoz és pl. számítógéphez?

A sok monitor előtt töltött idő, a telefon képernyőjének nézése károsíthatja az éles közeli látást. 40 éves kor felett még nagyobb a veszély: ilyenkor a szem alkalmazkodóképessége csökken, egyre nehezebb fókuszálni közelre.

Lehet, hogy neked is szemüvegre lenne szükséged? Netán már több darabot is használsz, de folyton cserélgetned kell őket? Ne kínlódj többet: a One Power olvasószemüveggel kiválóan láthatod a szemed előtt levő dolgokat, legyen szó bármilyen tevékenységről.




Mitől ilyen különleges?

Amint felveszed, rugalmas fókuszú lencséi +0.5 és +2.5 dioptria között automatikusan a neked leginkább megfelelő éles képet biztosítják. Nem kell állítgatni, nincs hunyorgás, egész nap remekül láthatsz. A One Powerrel könnyen megy a parányi betűk olvasása,
a cérna vagy damil befűzése, prímán le tudod olvasni telefonod, laptopod vagy asztali számítógéped kijelzőjét.

Ha eddig folyton cserélgetned kellett szemüvegeidet, végre elfelejtheted az ezzel járó küszködést: a One Power több olvasószemüveget is helyettesít! Óriási könnyebbség lesz, hogy végre elég egy szemüveget magadnál hordanod.

Bemutató videó – nézd, mennyi mindenre jó:

Divatos külső, kényelmes viselet

A One Power nagy előnye, hogy távolabbra is tisztább lehet vele a látásod, mint a hagyományos olvasószemüvegekkel. Nézz fel mostantól bármikor anélkül, hogy igazgatnod kéne a szemüveged!

Divatos, uniszex kinézettel rendelkezik, kis súlyú, hosszútávon is kényelmesen hordható eszköz.




Enyhén lekerített formájú, modern, fekete kerete szinte mindenkinek jól áll! Viseld bátran Te is otthon, munkában vagy bármilyen nyilvános helyen, és élvezd a közeli éleslátást!

Bevezető ár, gyors kiszállítás!

Olvass, számítógépezz, telefonozz anélkül, hogy folyton szemüveget kellene cserélgetned! Kiváló ajándékötlet pároknak, szülőknek, nagyszülőknek és mindenkinek, akinek közeli látáskorrekcióra van szüksége.

A Nap Terméke oldalnak köszönhetően most nagyszerű bevezető áron érheted el ezt az univerzális olvasószemüveget. Kattints az alábbi linkre és rendeld meg a One Power-t, láss Te is élesen közelre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Élestlátásod szolgálatában,
A Nap Terméke csapat



Friss hírek az elmúlt 24 órából