Ugrás a cikkhez
Reklám

Életet menthet ez az ügyes szerkezetet – tudd meg miért jó, és hogyan érheted el most árelőnnyel!

A jelenlegi súlyos járványhelyzetben a megelőzés kulcsfontosságú. Ha időben tudjuk észlelni, hogy nincs valami rendben saját magunk vagy valamelyik családtagunk szervezetében, az akár életet is menthet. Létezik egy olyan eszköz, amivel idejekorán felismerhetjük, ha nem kap elég oxigént szervezetünk. Ezt a pulzoximéter névre hallgató műszert egyre több orvos és cikk is ajánlja.




A szakemberek szerint a készülék nemcsak abban segít, hogy időben észleljük az esetleges betegséget, hanem, hogy ne kelljen feleslegesen mentőt hívnunk. Lássuk, miért érdemes, hogy neked is legyen a családban pulzoximétered!

Pulzoximéter LCD kijelzővel - villámgyors és pontos véroxigénszint mérés bárhol, bármikor!

Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel könnyedén, másodperceken belül leolvashatod aktuális véroxigén és pulzus értékedet.

Mit mutat meg a pulzoximéter?

A pulzoximéter megmutatja, hogy vörösvértesteid az oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják.

Mivel a COVID-19 a légzőrendszeren át kerül a szervezetbe, ezért komoly befolyással lehet a véroxigénszintre. A vírus által okozott gyulladás csökkenti a tüdőfelületet, ezért a beteg tüdő kevesebb oxigént tud felvenni. Ennek hatására a vérbe sem jut megfelelő mennyiségű oxigén, ami az egész szervezet működésének összeomlásához vezethet. A korai felismerés ebben a helyzetben létfontosságú!

A pulzoximéterrel véroxigénszinted mellett aktuális pulzusértékedet is leolvashatod (szívverés/perc). Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel működik.

Hogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: csak csíptesd fel egyik ujjbegyedre, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e.

A készülék vörös és infravörös fényt használ a méréshez: a fények áthatolnak a bőrön, amit egy érzékelő folyamatosan figyel. Attól függően, hogy mennyi fényt nyel el az ujjadban található vér, a műszer képes meghatározni, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. A százalékos eredményt az SpO2% jelölés alatt kapod meg. Aktuális pulzusodat a PR bpm (szívverés/perc) jelzéssel mutatja meg a műszer.

Milyen véroxigénérték az egészséges? Mikor kell orvoshoz fordulni?

Egészséges szervezet esetén az érték 95-99% közötti. 90-94% közti tartós érték betegség előszele lehet. Ennél alacsonyabb eredménynél azonnali orvosi ellátás javasolt.

Bemutató videó - nézd, milyen jól használható:

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?




Minden családnak ajánlott: a pulzoximéter most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

A mostani vírushelyzetben nagyon fontos, hogy megtudd, szervezeted megfelelően működik-e. Használd Te is a pulzoximétert rendszeresen, teszteld saját magad, szeretteid vagy kollégáid egészségét!

Ezt az életmentő készüléket a VevőBarát blog féléves születésnapi akciójának keretében mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ezen a linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!



Friss hírek az elmúlt 24 órából