Ugrás a cikkhez
Reklám

Neked is száraz a bőröd, fáradt a szemed télen?
Itt a szuper párásító: aromaterápiával frissít, oldja a stresszt.

Megérkezett a zseniális, nyugtató megoldás a téli napokra.

Télen gyakori jelenség a kiszáradt bőr és nyálkahártyák, valamint a szemégés. Ha Te is sokszor fáradtnak érzed bőrödet, szemeidet, akkor itt az ideje egy kis felfrissülésnek!




Elhoztuk neked a modern, sokoldalú aromaterápiás légpárásítót! Ezzel a szenzációs újdonsággal friss és hidratált lehet bőröd, nem fognak égni szemeid, valamint légzésed is könnyebb lesz.

Aromaterápiás légpárásító - párásít, fertőtlenít, illatosít és világít!

Az aromaterápiás légpárásítóval rövid időn belül felfrissítheted a levegőt, továbbá akár a szennyeződéseket is csökkentheted. Ez a rendkívül csendes működésű találmány segít bőrödet hidratáltan tartani és felszabadítani a légutakat. A párásító mellett jobban fog menni a pihenés, alvás, a munka és a mindennapi tevékenységek is. Érzékeny, allergiás személyeknek különösen javasolt. 




Dizájnos kinézetű, remekül mutat bármilyen helyiségben, kis helyen elfér. A 7 színű LED hangulatvilágítással nyugtató környezetet teremthetsz.




Hogyan kell használni?

A párásítót pillanatok alatt beüzemelheted: csak csavard le a fedelét, helyezd bele a tartozék pamutszálat, majd adagolj maximum 1,3 dl vizet a tartályába. A finom illathoz 1-3 csepp tetszőlegesen választott illóolajat is beletölthetsz. Tekerd vissza a fedelet, csatlakoztasd az USB töltőkábelt hálózati töltőre, számítógépre vagy külső akkumulátorra. Nyomd meg az érintőgombot és élvezd a csendes, meghitt kikapcsolódást! 




Hová ajánlott a terápiás légpárásító?




Nagyszerű karácsonyi ajándékötlet, remek ár!

Az aromaterápiás légpárásító testedre és lelkedre is jótékony hatással lehet. Tapasztald meg Te is frissítő, stresszoldó, nyugtató hatását! Kiváló ajándékötlet a közelgő karácsonyra vagy bármilyen jeles alkalomra. Lepd meg vele saját magad vagy szeretteid! 

Kattints az alábbi linkre és szerezd be most szenzációs ünnepi kedvezménnyel:

KATTINS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!






Friss hírek az elmúlt 24 órából