Ugrás a cikkhez
Reklám

Erről feltétlen tudnod kell, hogy ne fájjon mindened reggelente

Te is szeretsz az oldaladon fekve aludni? Ezt jó, ha tudod...

Felmérések szerint kb. minden második ember oldalt fekve alszik éjszaka. Ez a kedvelt alvópóz azonban sok esetben megterhelheti a szervezetet. A lábak ilyenkor keresztben pihennek, a derék és a csípő elfordul. A gerincoszlop, az ízületek és az ülőidegek fokozott nyomásnak vannak kitéve. 




Ha Te is érezted már, hogy fáj a hátad, derekad, térded reggelente, akkor itt az ideje, hogy megismerj egy valóban hatékony megoldást fájdalmakra. Egy vadonatúj módszerrel mindennap komfortosan pihenhetsz, frissen, energiával telve indíthatod a napot. 

Leg Pillow – ezzel az ergonomukus térd- és lábtámasztó párnával mindig kényelmesen feküdhetsz

A Leg Pillow párna segít, hogy gerinced, térdeid, lábszáraid és combjaid természetes helyzetben maradjanak alvás közben. Ez a különleges támaszték meggátolja, hogy derekad, csípőd túlzottan elforduljon és térdeid összekoccanjanak.




Mitől ilyen hatékony?

A Leg Pillow egy anatómiailag formázott, kiváló minőségű memóriaszivacsból készült párna. Úgy alakították ki, hogy a teljes alvásidő alatt meg tudja támasztani a lábszárat és a térdet vagy akár a vádlit. Más párnákkal ellentétben nem csúszkál, nem lapul ki, így még forgolódás közben is a helyén marad. A párnával nem fog elfordulni a csípőd és a derekad, ezáltal térded és gerinced is folyamatos védelmet kap




Hogyan kell használni?

Csak feküdj oldaladra és helyezd combjaid vagy vádlijaid közé a Leg Pillow-t a nyugodt alvásért. Használhatod éjszakai vagy délutáni szunyókáláshoz is - tested garantáltan meg fogja hálálni a gondoskodást! A lábpárna használatával fittebben, fájdalmak nélkül ébredhetsz. 25x25x15 cm-es méretű, hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. Térdműtét után levőknek, időseknek, nehezen mozgóknak is javasolt. 




A Leg Pillow memóriahabja minden alvást követően visszanyeri eredeti formáját. Remekül szellőzik, így nem fog belefülledni a lábad. Tisztítása a levehető és mosható huzat révén gyerekjáték. 

Miután Te is megtapasztaltad a Leg Pillow egyedülálló komfortját, garantáljuk, hogy többé nem akarsz lemondani róla! 

Szenzációs bevezető ár - aludj Te is mindig kényelmesen!

Tegyél a nyugodt alvásért és az egészségedért! A Leg Pillow-val búcsút inthetsz a reggeli, görcsös fájdalmaknak, mindig komfortosan tudsz aludni. 

Élvezd Te is a kellemes pihenést, lepd meg saját magad vagy szeretteid az ünnepekre! A lábpárnát most szenzációs bevezető áron érheted el az alábbi linkre vagy képre kattintva: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!






Friss hírek az elmúlt 24 órából