Ugrás a cikkhez
Reklám

Letesztelnéd saját magad, szeretteid egészségét?
Véroxigénmérővel fontos adatokat kaphatsz, hatalmas segítség

Neked is fontos az egészség? Így tartsd szemmel szervezeted működését!

Az egészségmegőrzés talán soha nem volt még ilyen fontos, mint manapság. Ha időben felismerünk egy betegséget, az akár életet is menthet. Azt kevesen tudják, hogy a véroxigénszint az egyik legfontosabb mérőszáma annak, hogy szervezetünk megfelelően működik-e. 





Mit mutat meg a véroxigénszint?

A véroxigénszint megmutatja, hogy a vörösvértestek oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Ha nem jut elegendő oxigén a sejtekhez, akkor testünk működése rövid időn belül veszélybe kerülhet. A 60 év felettiek, a légzési nehézségekkel küzdők, a szívelégtelenségben szenvedők és a dohányosok a különösen veszélyeztetettek közé tartoznak. 

Szerencsére ma már létezik olyan műszer, amivel otthon, azonnal ellenőrizheted véroxigénszintedet. Ezzel az egyszerűen használható eszközzel időben felismerheted, ha valami nincs rendben, és egyből szakemberhez tudsz fordulni. 

Pulzoximéter LCD-kijelzővel - villámgyors, fájdalommentes pulzus- és véroxigénmérés házilag!

A véroxigénszint- és pulzusmérővel fájdalommentesen, vérvétel nélkül tesztelheted le magad, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. Emellett a pulzusodról is precíz információkat kaphatsz. 




Hogyan kell használni?

A készüléket nagyon egyszerűen használhatod: egyszerűen csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és a pulzoximéter néhány másodpercen belül kiírja a mért értékeket. 




A mérő vörös és infravörös fénye áthatol a bőrön, melyet egy érzékelő figyel. Attól függően, hogy az ujjadban található vér mennyi fényt nyel el, a műszer meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban, az SpO2% jelölésnél kapod meg. 

A nagy méretű, sötétben is olvasható kijelzőről rövid időn belül leolvashatod a pontos értéket, mely egészséges szervezet esetén 95-99% közötti. 90-94% közti tartós érték betegség előszele lehet. Ennél alacsonyabb eredménynél azonnali orvosi ellátás javasolt:





A pulzoximéter +/- 2%-os, magas mérési megbízhatósággal bír. Megjegyzés: egyes esetekben a sötét színű körömlakkok vagy műkörmök torzíthatják a mérési értékeket. A mérés pontosításához ajánlott több ponton is, mindkét kézen mérni. 

Pulzusodat a PR bpm (szívverés/perc) felirat alatt olvashatod le. 21 év felett nyugalmi helyzetben 60-80-as értéket tekintünk normálisnak. 

Használd Te is a pulzoximétert megfelelő időközönként, és ismerd fel időben szervezeted jelzéseit!

Kiknek ajánlott a véroxigénszint mérő készülék?

- mindenkinek, aki szeretne odafigyelni saját maga és szerettei egészségére
- asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
- 60 év felettieknek
- várandós kismamáknak
- dohányosoknak
- szívelégtelenségben szenvedőknek
- hemoglobin-betegséggel küzdőknek
- sportolóknak




Észleld te is időben a betegségeket!

A véroxigénszint és pulzusmérővel hatékonyan tesztelheted le saját magad, családtagjaid egészségét. Egyszerűen kezelhető, könnyen hordozható eszköz, minden korosztály számára alkalmas. 

A betegségek korai felismerése akár életmentő is lehet, így ez a készülék minden háztartásba ajánlott. Rendeld meg most kedvező áron az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!






Friss hírek az elmúlt 24 órából