Ugrás a cikkhez
Reklám

Mutatjuk, hogyan védekezz a kártevő egerek, patkányok, nyestek ellen

Figyelem: indul a rágcsálóinvázió!

Beköszöntött a hidegebb idő, az eddig odakint éldegélő rágcsálók elkezdik keresni őszi-téli menedéküket, ezért előszeretettel lepik el a házakat, alsóépületeket, pincéket. Ha egyszer bevackolnak valahová, nagyon nehéz tőlük megszabadulni. 




Az ellenük alkalmazott csapdák és mérgek nem mindig hatékonyak, ráadásul elég veszélyesek is. Mit tehetsz akkor, ha biztonságosan szeretnéd megvédeni otthonod a betolakodóktól? A RIDDEX elektromos rágcsálóriasztóval sikeresen veheted fel a harcot a behúzódó egerekkel, patkányokkal és nyestekkel szemben. 

RIDDEX elektromos rágcsáló- és rovarriasztó - gyors segítség a kártevők ellen 

A RIDDEX a TV-ből már jól ismert találmány, mellyel 100% biztonsággal, nagy hatótávon belül zavarhatod el a befészkelni készülő összes rágcsálót. 




Mitől ilyen hatékony?

A riasztó váltakozó frekvenciájú elektromágneses és ultrahang impulzusokat bocsát ki, melyek megzavarják és elriasztják a rágcsálókat. A készülékkel rövid időn belül élhetetlenné teheted számukra a környezetet, így azok elhagyják otthonodat. Ezzel a sokoldalú találmánnyal valóságos erőteret képezhetsz házad, lakásod, üzleted, alsóépületed körül.

Tökéletes megoldás őszre-télre, amikor a bevackolni kívánó egerek, patkányok nagy számban próbálnak búvóhelyet keresni az otthonokban. Már pár héten belül jelentősen érezheted hatását: az élősködők elkerülik lakásod, házad, hamarosan teljesen eltűnnek környezetedből.




Nagy előnye, hogy rovarokra is hat, így pl. poloskák, csótányok, repülő ízeltlábúak ellen is alkalmas. Nem marad utánuk tetem, nincs veszélyes vegyszer, így teljesen higiénikusan használhatod.

Hogyan kell használni?

Egyszerűen dugd be egy fali konnektorba, és a RIDDEX máris működésbe lép. Csendes, szagtalan működésű, alacsony fogyasztású eszköz. A riasztót úgy tervezték, hogy ártalmatlan legyen gyermekekre, illetve kutyákra és macskákra egyaránt. Házba, lakásba, melléképületbe, pincébe, garázsba is ajánlott. Praktikus éjszakai segédfénnyel is rendelkezik. 

Milyen állatok ellen véd?

- egerek, patkányok, nyestek, pockok
- poloskák, csótányok, egyéb rovarok
- szúnyogok, legyek, egyéb repülő rovarok
- pókok




Zseniális téli ajánlat: most 2 db riasztó 1 áráért!

A RIDDEX riasztóval nem kell attól félned, hogy a rágcsálók befészkelnek hozzád télire. Használd Te is, és szabadulj meg örökre a nem kívánt állatoktól! 

TÉLI AKCIÓ: Ha most rendelsz, 2 db riasztót kapsz egy áráért, így egész otthonod védelmet élvezhet. Élj az ajánlattal, kattints az alábbi linkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 



Friss hírek az elmúlt 24 órából