Ugrás a cikkhez
Reklám

Figyelem, közeleg a kánikula! Így védekezz!

Hamarosan beköszönt az igazi nyári idő, a hőmérséklet elérheti a 30 fokot is. Sokan örülnek ennek, míg mások szívesen lemondanának a pokolian forró napokról. Ha Te sem bírod a fullasztó hőséget, álmatlanul forgolódsz éjjelente a melegben, nem tudsz koncentrálni a munkádra, akkor ismerj meg egy azonnali fegyvert a tikkasztó kánikula ellen. 




Hatástalan ventilátorok és áramzabáló klímák helyett fedezd fel a Super Cool Box léghűtőt, mellyel több fokkal hűvösebbnek érezheted a levegőt. 

Super Cool Box léghűtő - kellemesen hűs vízpára otthonra, kertbe, irodába!

A Super Cool Box léghűtővel rövid időn belül lehűtheted környezeted. Bekapcsolást követően pillanatok alatt érezheted hűsítő erejét. A készülék kellemesen hűs vízpárát bocsát ki magából, így segít elviselni a forró nyári napokat. A felfrissített, enyhén párás levegőben jobban megy a munka, pihenés és a tanulás is, nem kell többé aggódnod az elviselhetetlen meleg miatt. 




Hogyan működik?

A Super Cool Box egyedülálló vízhűtő technológiával bír: beszívja a meleg levegőt, aztán egy speciális szűrő segítségével elindítja a víz párolgását és hideg levegőt bocsát ki.




Használatához nincs szükség szakemberre, hosszadalmas szerelésre: egyszerűen töltsd meg vízzel a tartályt, kapcsold be a készüléket és állítsd be a kívánt fúvási irányt! Oda helyezed, ahová szeretnéd! Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

A léghűtőt a mellékelt USB kábel segítségével hálózatról, asztali PC-ről, laptopról vagy akár hordozható aksiról is üzemeltetheted. Mivel kompakt és könnyen szállítható, így szinte mindig veled lehet: képzeld el, milyen jó lesz, hogy bárhol, bármikor fel tudsz frissülni.




Ez a szuper léghűtő nemcsak hűt, hanem párásít és világítani is tud. Látványos LED fénnyel, többféle üzemmóddal rendelkezik, csendes működésű. Ideális nappaliba, hálóba és gyerekszobába is. 

Kiknek ajánlott?




Készülj fel a közelgő hőségre!

A Super Cool Box-szal úgy érezheted, mintha egy hűs parkban sétálnál. Ezt a takarékos, könnyen kezelhető eszközt fantasztikus nyári eleji kedvezménnyel érheted el, mindössze 4.990 Ft-ért.

Add le rendelésed most az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!






Friss hírek az elmúlt 24 órából