Ugrás a cikkhez
Reklám

Neked is vannak életlen, kicsorbult késeid? A nem megfelelő eszközök vágás helyett inkább csak trancsíroznak, kínszenvedés velük bármilyen feladat. A hagyományos élezőkkel azonban akár végleg tönkre is teheted a pengéket. 




Ne kockáztass! Fedezz fel egy vadonatúj, biztonságos megoldást késeid megújítására. A gyémántbevonatos késélezővel pillanatok alatt élessé teheted késeidet, szerszámaidat:

>> NÉZD MEG ITT!

Hogyan működik?

Az élező különlegessége, hogy 3 különböző fázissal van ellátva, így élezheted, csiszolhatod és polírozhatod is vele a késeket:




Az élezőt nagyon egyszerű használni: elég néhányszor végighúzni a kívánt fázison magad felé, komolyabb erőkifejtés nélkül és máris kész vagy!

Az eredmény: makulátlanul éles penge, mellyel öröm lesz bármilyen feladat!

Az élező elképesztően stabil, nem csúszkál, ergonomikus markolattal, erős gumitalppal rendelkezik. Az élezőfejet le is veheted, így a csap alatt könnyedén elmoshatod, mikor végeztél az élezéssel.

Szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz Te is mától úgy, akár egy sztárséf!




Ezzel a masszív, strapabíró felépítésű késélezővel akár egy életen át  megoldhatod a tompa kések kérdését. Küldd nyugdíjba régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és céges körülmények között is megállja a helyét.

Rendeld meg most fantasztikus áron ezen a linken és könnyítsd meg a mindennapokat:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Üdvözlettel,
Otthoni Tippek Csapat



Friss hírek az elmúlt 24 órából