Ugrás a cikkhez
Reklám

A szép időben remek program együtt grillezni a szabadban a családdal. A rácsos sütésnél azonban sokszor letapadhat vagy odaéghet az étel, ráadásul a takarítása kész rémálom. 

Mit szólnál, ha egyszerűbbé tehetnéd a grillezést? Fedezd fel azt az új módszert, mellyel mostantól bármilyen grill ételt könnyedén elkészíthetsz!




A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások.

Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével  az egész grillsütőd 100%-ig tiszta marad. Elfelejtheted a  fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács minden sütés után makulátlan lesz.

Rendeld meg itt a BBQ grill sütőlapot!

Bármit megsüthetsz rajta

Ez a varázslatos sütőlap új távlatokat nyit előtted a grillezés terén. Olyan ételeket is elkészíthetsz vele, amiket csak a rácson lehetetlen lenne. Süthetsz rajta pl. tojást, vékonyra szeletelt zöldségeket, apróbb húsokat, kolbászt, sajtot, gyümölcsöket és egyéb finomságokat is. Semmi sem fog odaégni, letapadni, mindent egy mozdulattal leszedhetsz, megfordíthatsz.

Hogyan kell használni?  

A BBQ sütőlap használata gyerekjáték: egyszerűen helyezd rá a lapot a grill felületére, majd pakold fel a kívánt ételeket, és már indulhat is a sütés! A BBQ sütőlapot bármilyen grillsütőn bevetheted, faszenesen, elektromoson és gázzal működőn is. 

Biztonságos, tartós eszköz

A BBQ tapadásmentes grill sütőlap minden egészségügyi szabványnak megfelel, biztonságosan süthető rajta az összes fogás. Nem mérgező, szagtalan anyagú, újra és újra felhasználható. Úgy tervezték, hogy maximum 400 C° hőmérsékletet tartósan kibírjon.

Most 2 db sütőlap egy csomagban, szuper áron!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

Csak nálunk: most minden csomagban 2 db sütőlapot kapsz, szenzációs áron! Add le rendelésed a linkre kattintva és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Ne maradj le, az ajánlat csak a készlet erejéig szól!



Friss hírek az elmúlt 24 órából