Ugrás a cikkhez
Reklám

Kedves barátaink! A kialakult helyzetre való tekintettel mi is 8-15 óráig tartunk nyitva, mint a többi bolt.

Kézzel festett sámándobok

Lehet hozni a boltba saját mintát, azt is rá tudjuk festeni a dobokra. Most minden dobhoz adunk dobütőt is!







Korondi kerámiamécsesek

Kézzel készült egyedi termékek, kétszer ugyanaz a minta sosem készül.

Kaphatóak a boltban mécsessel és villanyégővel működő változatok. A villanyégős változatok nagyobb méretűek, kb. 35 cm magasak. A kisebbek, amik gyertyával vagy kis teamécsessel világíthatók ki, 25 cm magasak.




Magyar gyógynövénymag-keverék díszcsomagolásban - 5 csomag

A virágmagvak magyarországi gyűjtésből származnak. A mag szinte minden ősi kultúrában jelen van mint a kezdet, az újjászületés, de az élet, az örök körforgás, életerő és lehetőségek szimbóluma is. Ebben a megközelítésben a Magyar Vadvirágmag Keverék különösen alkalmas ballagási és esküvői ajándéknak, ajándék-kísérőnek is. Utal a diákévek megszűnésére, befejezésére és valami új, más minőség, új életfeladat kezdetére. Menyegző alkalmával pedig jelképezi magát az új életszakaszt és gyermekáldást is.




Atilla European Tour-póló

Jó minőségű Fruit of the Loom pólón, 100% pamut. Méret: S-XXXL




Rovásos öv egyedi felirattal

Az öv kb. 110 - 130 cm hosszú, 4 mm vastag magyar (!) marhabőr öv. A csat csavarral rögzített, így szabadon cserélhető, valamint ezáltal az öv hosszúsága is tetszés szerint változtatható, beállítható egyéni méretre.

Ajándékötlet: saját névvel vagy egyedi rovás felirattal ellátott öv. Személyre szóló ajándék, egyedi.

Az öv rendelhető tetszőleges rovás felirattal! Nagyszerű ajándékötlet lehet a saját névvel ellátott rovás öv, vagy a viselőjére jellemző rovás felirattal ellátott öv! Bármilyen felirat megvalósítható!




 



Friss hírek az elmúlt 24 órából