Ugrás a cikkhez
Reklám

A trükk, amivel autód kisebb horpadásait eltüntetheted

Ezt az autószerelők soha nem mutatják meg

Te is megszabadulnál a horpadásoktól?

Bármennyire is óvatosan közlekedsz, néhány horpadás biztosan keletkezik autódon a mindennapi használat során. Már egy kavicsfelverődés vagy ajtórányitás is elég, hogy elcsúfítsa szeretett járművedet. Azonban egy műhelyi javítás sok időbe és súlyos tíz- vagy százezrekbe is kerülhet. 




Szerencsére már létezik olyan megoldás, mellyel saját magad, akár nyom nélkül tüntetheted el autód kisebb vagy közepes horpadásait. Miért költenél vagyonokat szervizre, ha mostantól házilag is kijavíthatod a sérüléseket?

Horpadásjavító készlet - gyönyörű kasztni, villámgyorsan!

A horpadásjavító készlettel rengeteg pénzt és időt megspórolhatsz. Úgy tervezték meg, hogy bárki otthon, szaktudás nélkül is ki tudja vele húzni a kisebb és közepes horpadásokat. Ráadásul mindezt anélkül, hogy a fényezés vagy a karosszéria károsodna. A legtöbb benyomódást szinte észrevétlenül tüntetheted el vele, 100%-ig biztonságosan. 




Hogyan kell használni?

A készletet pár lépésben, könnyedén alkalmazhatod: 
1. Tisztítsd meg a kívánt felületet alkohollal.
2. Ragaszd fel a kihúzófejet a horpadásra a mellékelt ragasztópisztollyal.
3. Helyezd a kihúzófej fölé a hidat, majd tekerd addig a szárnyas anyát, míg a horpadás el nem tűnik.
4. Távolítsd el a ragasztót a felületről egy alkohollal átitatott kendővel.




A szett tökéletesen alkalmas kavicsfelverődések, jéghorpadások, ütődések, rányitások, enyhébb koccanások nyomainak az eltüntetésére. Az eredmény: horpadásmentes, csodaszép jármű! 

Sőt, akár háztartási gépekre, pl. hűtőszekrény vagy mosógép borításának javítására is kiváló. 




Már egy használattal behozza az árát

Ezzel a sokoldalú készlettel egy műhelyi szervizelés árának a töredékéért teheted újra széppé autódat. Ha Te is szeretnéd megóvni járműved külsejét, a horpadásjavító szett elengedhetetlen számodra. Szerezd be most a komplett csomagot fantasztikus kedvezménnyel az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!






Friss hírek az elmúlt 24 órából