Ugrás a cikkhez
Reklám

Ez eddig a legjobb, legkedvezőbb árú kültéri LED lámpa - kihagyhatatlan kerti világítás

Világíts Te is takarékosan, vezeték nélkül!

Megbízható, gazdaságos világítást keresel?

A korai sötétedés miatt egyre többet kell világítani a kertben. A hagyományos fényforrások sok áramot fogyasztanak, ráadásul felszerelésük, karbantartásuk is nehézkes.

Mit szólnál egy 1 perc alatt beüzemelhető, gazdaságos világítóeszközhöz? Ismerd meg a fény- és mozgásérzékelős napelemes lámpát!




Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csak akkor világít, amikor kell!

Ezzel a lámpával bármilyen kültéri helyet egyszerűen megvilágíthatsz. Mindössze egy falra vagy kerítésre lesz szükséged, ahova rögzítheted. Mostantól olyan helyeken is fényhez juthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram

Hogyan működik?

A lámpa napelem segítségével tölti fel a benne lévő akkumulátort, mellyel akár 12 órán át is képes világítani. Nem kell hozzá elem, vezeték, kizárólag a nap erejét használja a feltöltéshez. 100%-ig környezetbarát! 




Fényszenzorja amint sötétséget érzékel, azonnal aktiválja a lámpát. Ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, egyből bekapcsol a világítás. Csak akkor világít, amikor valóban szükséges! Szakember nélkül, pillanatok alatt felszerelheted a kívánt helyre. 20 db hideg fehér fényű LED-je kiváló fényerőt biztosít.  

Megrémíti a betörőket, besurranókat!

Ezt a csúcsmodern lámpát betörők, besurranók elriasztására is használhatod. A hirtelen felvillanó fény hatására a bűnözők megijednek, így amint tehetik, rögvest kereket oldanak. Védd meg ingatlanod, értékeid!

Hová ajánlott a napelemes lámpa?

Ez a sokoldalú fényforrás számtalan helyen bevethető:




Fantasztikus ár!

A napelemes lámpával mindig elegendő fényhez juthatsz, és még a villanyszámládat sem terheled vele. Világíts Te is külön üzemeltetési költség nélkül!

A mozgásérzékelős LED lámpa most szenzációs áron, 1990 Ft-ért lehet a tiéd. Nem túlzás: ez a jelenleg kapható legmodernebb, legjobb árú világítás a piacon! Rendeld meg most az alábbi linken: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!



Friss hírek az elmúlt 24 órából