Ugrás a cikkhez
Reklám

Tudtad, hogy sötétben kétszer több a betörés, besurranás?

Korai sötétedés = sok bűntény

A korai sötétséggel egyre több bűnöző kap kedvet, hogy betörjön vagy besurranjon a kertekbe, udvarokba. Ebben az időszakban átlagosan kétszer annyi ilyen jellegű bűneset történik. Ugye nem szeretnéd, hogy zavartalanul rámolják ki ingatlanod a betolakodók? Egy egyszerű módszerrel gondoskodhatsz arról, hogy a bűnözők minél előbb elriadjanak és elkerüljék otthonodat. 




Védekezz mozgásérzékelős lámpákkal!

napelemes, mozgásérzékelős lámpák meglepetésszerűen felvillanó fénye valósággal a frászt hozza a gyanútlan gazfickókra. Ezekkel a modern fényforrásokkal villámgyorsan elijesztheted a betolakodókat. 

Hogyan működnek?

Amint a lámpák a közelben mozgást érzékelnek, azonnal automatikusan felkapcsolnak. Nem kell külön kapcsolgatni őket, így kényelmesen, energiatakarékosan használhatók - csak akkor világítanak, amikor valóban szükség van rájuk! Beépített, modern napelemeik rendkívül hosszú üzemidőt szavatolnak. Ráadásul még egy praktikus fényérzékelővel is ellátták őket, mely sötétedéskor aktiválja a lámpákat. 




Most kétféle típus közül választhatsz, melyek mindegyike nagy fényerejű, esőálló, sokoldalú eszköz.

Ereszcsatornára szerelhető napelemes lámpa

Az ereszcsatornára szerelhető szolárlámpa látványos fénnyel borítja be teraszod, járdád, kapubejáród. 10 000 óra élettartammal, 120°-os vetítési szöggel rendelkezik. Semmilyen külső áramforrás nem szükséges hozzá, kizárólag a nap erejével töltődik. Nagyon könnyű felszerelni, a csomagban ehhez minden alkatrészt megtalálsz.




Falra szerelhető napelemes lámpa

Ha fali világításra vágysz, akkor ez a típus ideális társ számodra. 20 db szuperfényes chip LED-del látták el, melyek az erős napelemnek hála, akár 12 órán képesek fényt kibocsátani. A készülékház víz+porálló, egy mozdulattal felrakható a kívánt helyre. Helyezheted bármilyen falra, ház köré, kerítésre, garázs, alsóépület elé. 




Védd meg Te is otthonod!

Tartsd távol a betolakodókat, világíts külön üzemeltetési költség nélkül! Ezeket az univerzális kültéri lámpákat egész évben használhatod. Mostantól mindent remekül láthatsz, nem kell sötétben mászkálnod a kertben, udvaron, teraszon, biztonságban tudhatod saját magad és értékeid. 

Szerezd be a kívánt típust az alábbi címen, fantasztikus kedvezménnyel:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!



Friss hírek az elmúlt 24 órából