Ugrás a cikkhez
Reklám

Hogyan világíts szabadon, kéz nélkül? 100W erejű fejlámpa szereléshez, kiránduláshoz, horgászáshoz

Eleged van a gyenge fényű, hagyományos zseblámpákból? Szeretnél úgy világítani, hogy közben a kezed szabadon marad?

Egy megbízható fényforrásra mindenkinek szüksége van. Szerelésnél, túrázásnál, horgászásnál aranyat érhet, ha mindent tökéletesen látsz.




Sajnos a normál zseblámpák lefoglalják a kezet, ráadásul valósággal zabálják az elemet. Kinek van pénze és ideje újra és újra elemeket vásárolni?

A CREE LED fejlámpával elfelejtheted a normál elemlámpákkal való küszködést. Ezzel a sokoldalú fényvetővel kényelmesen, takarékosan világíthatsz akár több száz méter távolságba is:

http://hu110.fejlampahu1.com/




Fő előnye, hogy mindkét kezed szabadon marad vele, így nem akadályoz semmilyen tevékenységben. Kirándulj, sportolj, biciklizz, szerelj vagy barkácsolj, mindent tökéletesen fogsz látni.

A magas fényerőről a beépített csúcsmodern LED-izzó gondoskodik, melynek állíthatod a fénysugarát, ráadásul villogó üzemmódra is képes.

Többé nem kell drága elemekre költened. A fejlámpa beépített aksival  működik, akár 5 órát is kibír egy feltöltéssel.

Erős, masszív háza van, ennek ellenére kis súlyú, így könnyű viselni.  A stabil gumipánt gondoskodik róla, hogy ne csússzon le a fejedről.




Ideális autósoknak, bicikliseknek, gyakran kirándulóknak, túrázóknak, horgászoknak egyaránt. Ház körüli, üzemi feladatoknál is nagy hasznát veheted.

Ez a fejlámpa garantáltan könnyebbé teszi életed. A minden tartozékkal ellátott csomagot kizárólag az alábbi oldalon érheted el őszi kedvezménnyel:

http://hu110.fejlampahu1.com/

Világíts Te is nagy fényerővel, bárhol, bármikor!



Friss hírek az elmúlt 24 órából