Ugrás a cikkhez
Reklám

Történelmi sakk-készlet

Többféle történelmi sakk-készlet közül választhatnak, akik ajándékba vagy gyűjtői szándékkal vásárolnak történelmi ólomkatona sakk-készletet.

Egyik nagy kedvenc az Atilla vs. Aetius, avagy a hun-római sakk-készlet. A sakk-készletek megrendelésre készülnek, általában egy hónapos várakozási idővel, de van, hogy rövidebb idő alatt megérkeznek. A későbbiekben lehetőség van a kopott, sérült katonák újrafestésére, renoválására. A katonák egyenkénti pótlására, beszerzésére szintén van mód!
Pálinkáskészlet

A nyár az esküvők szezonja is. Kiválló ajándékötlet erre is, de szülinapra vagy névnapra szintén a fehér színű kerámia pálinkáskészlet.

Ízléses, népművészeti motívumokkal díszített készlet. Fehér színe miatt megy a modern bútorokhoz és edényekhez is. Ugyanakkor stílusosabb kínálóedények, mint az egyszerű üvegpoharak, használaton kívül a konyha díszei. Elején a magyar címer, hátulján pálinkavers, oldalán pedig szolid népművészeti minták. Az alkalomhoz illő szöveggel is lehet rendelni őket, vagy el lehet vinni az alapváltozatot készen a boltból.
Rovásírás betűtészta

Egy igazi különlegesség! A magyar rovásírás a nemzet egyik méltatlanul elfeledett kultúrkincse.

Már honfoglaló őseink is használták, de eredete még korábbra nyúlik vissza.. Nevét onnan kapta, hogy általában fába vagy - ritkán - kőbe vésték, illetve rótták. A rovásból adódik a betűk szögletes jellege, ezeket a jeleket könnyebb volt belevésni, mintha ívesebb betűket használtak volna. Napjainkban a rovásírás újra terjedőben van, olyan körökben, akik számára ez az írás a magyarság megmaradásának egyik jelképe.
Turulos bölcső

Kézműves bölcső, minden darab egyedi, nincs két azonos. Fenyő- vagy cseresznyefából faragva, kívánság szerint. Méret: 90 x 75 x 110 cm
Domborított indadísszel ellátott női bőrtáska

Marhabőr táska domborított díszítéssel, népvándorlás kori indás motívumokkal. A boltban jelenleg három színben van: fekete, barna és konyak
Figyelem!

Bolti vásárlásokra most 20% kedvezményt adunk július végéig!

A 6-os villamos pályájának felújítása folyik a Margit körúton is. De nincs szükség aggodalomra, a 6-os pótlóbusz 3-4 percenként közlekedik. Mivel külön buszsávban halad, a menetidő a Széll Kálmán térről 3 perc, a Nyugati pályaudvarról 10 perc ugyanúgy, mintha 6-os villamossal jönnétek. Fennakadás tehát a közlekedésben nincs. A leggyorsabb mód még mindig eljönni villamossal vagy metróval a Széll Kálmán térre, aztán onnan 2-3 perc 6-os pótlóval.

ReklámFriss hírek az elmúlt 24 órából