Ugrás a cikkhez
Reklám

Tragédiát okozó reflektorok és napsütés - így óvd szemed vezetés közben, éjjel-nappal!

Téged is zavar az erős, szembe sütő napfény? Irritálnak a többiek vakító fényszórói? Már egy pár másodperces látáskimaradás is súlyos balesethez vezethet. Láss minden helyzetben tisztán!

A Pro Cars Shop elhozta számodra a Látássegítő csomagot,  mellyel megóvhatod látásod a volánnál.

A csomagban 2 szemüveget is találsz: az Ultra Vision  nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez alkalmas. Mindkettő különleges fényszűrői segítenek abban, hogy kifogástalanul láss egész úton:

http://hu110.latassegitocsomag.com/
Az Ultra Vision napszemüveg speciális, sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalról betűző napfényt, ezáltal védik látásod vezetés közben.

Többé nem süti ki szemed a Nap, időben tudsz reagálni minden váratlan eseményre.

A Látássegítő csomag másik eszköze, a Night Vision PRO szürkületnél, este és éjszaka is kiváló látásélményt biztosít. Sárgás színű lencséjét úgy alakították ki, hogy megóvjon a szembejövők reflektoraitól és az erős lámpáktól.

Dizájnos, divatos viseletek, hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlottak. Külön előnyük, hogy szemüvegesek is hordhatják őket! Kialakításuk révén bármilyen dioptriás szemüveg fölé felvehetők.
Nem túlzás: a Látássegítő csomag életedet is megmentheti. Ezekkel a szemüvegekkel megelőzheted a baleseteket, egész úton biztonságosan vezethetsz.

Különleges ajánlatunk: a Pro Cars Shop-nál most 1 szemüveg áráért lehet tiéd a 2 szemüveget tartalmazó csomag:

http://hu110.latassegitocsomag.com/

Élj a kedvezménnyel, vezess te is baleset nélkül!

ReklámFriss hírek az elmúlt 24 órából