Ugrás a cikkhez
Reklám

Állandóan takarítani kell szélvédődet? Utálod, ha ráfagy a jég autód üvegére? Ismerd meg azt az új eszközt, mellyel egész évben
megvédheted szélvédődet a káros környezeti hatásoktól!
A szélvédőtakaró fóliával mindig tisztán tarthatod járműved szélvédőjét. Ez a kétoldalas fólia bármilyen szennyeződéstől megóvja az üveget.

Gyerekjáték feltenni és levenni – néhány egyszerű mozdulattal gondoskodhatsz autód tisztaságáról. Leparkolás után egyszerűen helyezd rá az üvegre a tappancsok segítségével, majd zárd be az ajtót. Jöhet vihar, a szél sem fogja elfújni, ráadásul ellopni sem tudják.

A fólia rétege véd a por, kosz, sár, eső, napfény, madárpiszok, valamint a fagy ellen is.  140x68 cm-es méretű, így a legtöbb személyautó szélvédőjét befedi. A használatot követően nagyon kicsire össze lehet hajtani, így simán elfér az ülés alatt vagy a kesztyűtartóban.

Jön a tél, készülj!

Ha szeretnéd megkímélni magad a fárasztó és sziszifuszi jégkaparástól, itt az ideje felkészülnöd a téli szezonra! A szélvédő fóliával nincs több kaparászás, suvickolás! A fólia speciális téli rétege óvja az üveget a dértől, hótól, fagytól és jegesedéstől. Hagyd rajta éjszakára autódon, reggel csak le kell venned és gyönyörű, tiszta szélvédőt kapsz!

Ezzel a megoldással rengeteg időt és energiát megspórolhatsz, ráadásul így jégoldó folyadékokra sem kell költened.

Szerezd be itt ezt a sokoldalú védőfóliát, és védd meg autód üvegét mind a 4 évszakban!

Ne várd meg, míg beköszönt a fagyos szezon! Készülj fel a hidegre most!

ReklámFriss hírek az elmúlt 24 órából