Ugrás a cikkhez
Reklám

A megoldások – hogyan tovább ?

Ha érdemi megoldást szeretne a devizahitelének lezárására akár úgy, hogy

- perelni akarja bankját, de nem tudja, milyen jogsértő szerződési feltételeket tartalmaz kölcsönszerződése;
- nem kívánja tovább fizetni az „uzsorakölcsönt”, de nem akarja felvállalni a pereskedés kockázatát és költségét;
- egyezkedni kíván a bankjával, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá;
- jelentős (akár több millió forintos) összeggel kevesebbet fizessen vissza, mint amekkora a banknak az elszámolást követően fennálló követelése!
- ha nem akar több tízezer forintos összegeket fizetni tanácsadásért;
- ha nem akar órákat utazni azért, hogy megfelelő segítséget kapjon;
- ha nem akar évekig tartó, bizonytalan kimenetelű perbe bocsátkozni;

DEVIZAHITELÉRE A MEGOLDÁST NÁLUNK MEGTALÁLHATJA!

www.devizakolcson.hu




Válasszon a menüpontban jelzett kölcsönfajták, majd pénzintézetek közül és találjon egyedi megoldást problémájára!
A konkrét szerződések elemzése és az egyes megoldási javaslatok előzetes regisztráció után érhetőek el. Az elfogadott regisztrációt követően 6500 Ft díj megfizetését kérjük, amelyet banki átutalással teljesíthet számlaszámunkra.

A regisztrációs adatlap kitöltésével igényét nyilvántartásba vesszük és a díj megfizetése után Ön jogosult lesz a kiválasztott tartalom elérésére. Ez feljogosítja Önt arra is, hogy – egyszeri alkalommal – a szerződésével vagy a további terveivel kapcsolatban kérdést tegyen fel, amelyre írásban válaszolunk!

Küldetésünk

Felismerve azt, hogy a devizahitelezés problémája a mai napig is több százezer magyar család életét keseríti, célunk az, hogy a lakás- és a szabad felhasználású kölcsönökkel, a gépjárműhitelekkel és a személyi kölcsönökkel kapcsolatban azokat a lehetőségeket összegezzük, amelyekkel a hitelt felvevők élhetnek és ezzel esélyt kaphatnak arra, hogy az évek óta tartó kálváriájuk véglegesen rendeződjék.

A médiában az elmúlt hónapokban közölt információk, a téves vagy „féligazságokat” tartalmazó, és az egymásnak gyakran ellentmondó vélemények és hírek helyett a konkrét banki kölcsönszerződéseket vizsgáljuk, amelyek között Ön is megtalálhatja a sajátját. Azokat a jogsértő szerződési pontokat elemezzük, amelyek ismerete esélyt teremthet arra, hogy Ön is jelentősen csökkenthesse a bank felé fennálló tartozását.

www.devizakolcson.hu



Friss hírek az elmúlt 24 órából