Ugrás a cikkhez
Reklám

A Roma SE Varsány játékosát, Kökény Józsefet 13 hónapra tiltották el a labdarúgástól, mert nekiment a játékvezetőnek - írja a Nogradifoci.hu .

A megyei III. osztály Keleti csoportjának első fordulójából későbbi időpontban bepótolt mérkőzésen az Ecseg csapata a Roma SE Varsányt fogadta, a 6-2-es hazai sikerrel zárult találkozón a vendégek játékosát, Kökény Józsefet a hajrában kiállította a játékvezető. A cigánynál ekkor végleg elszakadt a cérna, és állítólag neki is ment a bírónak.

Egy ecsegi játékos így foglalta össze az eseményeket: "Leköpte a bírót és anyázott. Lincshangulat volt a meccs végén, úgy védtük meg a sporikat. Belökték a játékvezetői ajtót is, még a nézők is verekedni akartak. Nem bírták elviselni a vereséget."

A fegyelmi közlönyből az is kiderült, hogy a köpdöső cigányt 2015. november 30-ig tiltották el mindennemű sporttevékenységtől, tehát az összecsapás időpontjától számítva több mint 13 hónapig nem léphet pályára.

A heves megyei bajnokság negyedik osztályában félbeszakadt az Andornaktálya II. - Heves II. mérkőzés. A 38. percben 1-0-ás hazai vezetésnél a vendégek egyik játékosa egyből piros lapot kapott, amit nagyon nehezen viselt ő és a csapattársai is.

A Hevesfoci.hu szerint a feldühödött vendégjátékosok dulakodni, lökdösődni kezdtek, egyikük torkon is ragadta a játékvezetőt, aki ezért még két piros lapot kiosztott. A vendégek ezt követően levonultak a pályáról.

A Heves együttesénél ez nem az első eset volt, a tavalyi szezonban egy hasonló mérkőzést követően több játékost is eltiltottak a csapatból, így a Heves visszalépett a bajnokságtól.

(Origó nyomán)

Kapcsolódó:

-  Az MLSZ-nek ideje rendet tennie a megye III-ban is: a jelek szerint a Gárda-fantom szólhatott be a Kálló SE cigányainak

- Földet rá! - avagy Lakatos Krisztiánóronaldó csodálatos gyógyulása



Friss hírek az elmúlt 24 órából