Ugrás a cikkhez
Reklám

Jó lesz most már, ha liberális jogvédő szervezetek is alaposabban a franciák körmére néznek. Galliában is növekvőben van ugyanis az antiszemitizmus, amit az is bizonyít, hogy a rasszista eszmékkel megfertőzött rendőrség pedofília vádjával letartóztatott egy ártatlan rabbit.



Daniel Farhi, az igaztalanul vádolt hódító

A francia rendőrök olyannyira gyűlölködők, hogy még a vádlott korára sem voltak tekintettel. Daniel Farhi ugyanis 70 esztendős, mi több, 1977-ben ő alapította a Liberális Zsidó Mozgalom elnevezésű szervezetet, mely állhatatosan küzd a haladásért, a tolerancia előmozdításáért és a népek békés egymás mellett élésének megteremtéséért. Erre mi történik? Megvádolják azzal, hogy 18 év alatti lányokat erőszakolt meg, akik közül az egyik még nem töltötte be 15. esztendejét sem.

Michel Serfaty, a Franciaországban működő zsidó vallási irányzatokat tömörítő szervezet elnöke is cserben hagyta fajtársát, mert mint mondta, amennyiben a rabbi elleni vádak beigazolódnak, az valóságos „katasztrófát” jelentene. De várjuk ki az eljárás végét, mert tudjuk jól, hogy a gaz antiszemiták milyen gyakran bántják indokolatlanul a békés zsidó embereket.

Perge Ottó



Friss hírek az elmúlt 24 órából