Ugrás a cikkhez
Reklám



Sylvia Stolz, a német Jeanne d'Arc
Három év és három hónap raboskodás után április 13-án kiszabadult egy német politikai fogoly, Sylvia Stolz, akit a „demokratikusnak” nevezett Németországban azért börtönöztek be, mert nyilvánosan hangoztatni merte véleményét egy történelmi eseményről: a holokausztról.

Sylvia Stolz foglalkozására nézve jogász. A törékeny hölgy lelkében hihetetlen bátorság, sőt mondhatom, hősiesség lakozik. 2007-ben elvállalta a holokauszt-tagadással vádolt Ernst Zündel védelmét. Nem sunnyogott, nem alakoskodott, nem taktikázott, nem hazudozott, hanem a bíróság előtt is ki merte mondani a véleményét. „A holokauszt a világtörténelem legnagyobb hazugsága” - jelentette ki többek között. A tárgyaláson Ernst Zündelt (aki előzőleg Kanadában már két évet raboskodott, és végül az ottawai kormány szolgáltatta ki Németországnak) öt év, védőjét, Sylvia Stolzot pedig három és fél év szabadságvesztésre ítélték, egyúttal öt esztendőre eltiltották az ügyvédi hivatás gyakorlásától. Ernst Zündel 2010. március 10-én szabadult. Sylvia Stolz pedig most.

Amikor a bátor hölgy április 13-án, szerda reggel 9 órakor kilépett a bajorországi Aichach városka börtönének kapuján, hozzátartozói és barátai mellett német, francia, olasz és angol emberjogi aktivisták fogadták. Sokan a kezeit szorongatták, mások megölelték, és virágot és ajándékokat adtak át neki. Sylvia Stolz és az üdvözlésére összegyűlt rokonai és tisztelői ezt követően egy közeli étterembe mentek, ahol megünnepelték a szabadulását. Sylvia elmondása szerint sok esetben szigorúbban bántak vele, mint a köztörvényes bűnözőkkel szokás. Mint mondta, szabadulása után is szoros rendőrségi megfigyelés alatt áll. Sylvia arról is beszélt, hogy természetesen örül ugyan a visszanyert szabadságnak, azonban szomorúan látja, hogy a német nemzet továbbra sem tekinthető szabadnak.

A rögtönzött kis ünnepségen felolvasták többek között Udo Pastörsnek, a Német Nemzetidemokrata Párt (NPD) elnökének üdvözletét. A politikus nagyrabecsülését és háláját fejezte ki Sylvia Stolznak a véleményszabadság érdekében vívott küzdelméért. Udo Pastörs nem felejtette el megemlíteni, hogy még egy másik politikai fogoly, Horst Mahler továbbra is börtönben raboskodik a holokauszttal és a nemzetiszocialista Németországgal kapcsolatos nézeteinek hangoztatása miatt. (2009 februárjában hat év börtönre ítélték, egy hónappal később egy másik úgynevezett holokauszt-tagadó ügyben további öt évet róttak ki a 73 éves emberre.) Udo Pastörs hangoztatta, hogy pártja mindent megtesz a németországi „szájzártörvény” (amely a büntető törvénykönyv 130. paragrafusa) eltörlése érdekében. Erre a jogszabályra hivatkozva börtönözik be Németországban mindazokat, akik másképpen vélekednek a történelem bizonyos eseményeiről, mint ahogy azt a Németország felett szoros felügyeletet gyakorló cionisták helyesnek tartják.

Sylvia Stolz ígéretet tett barátai előtt: tovább folytatja harcát annak érdekében, hogy a német nemzet visszanyerje szabadságát.

Forrás itt.

Perge Ottó

(Kuruc.info)

Ajánló: Csak az igazat! - David Irving: Apokalipszis 1945. - Drezda elpusztítása (x)



Friss hírek az elmúlt 24 órából