A palesztinok naponta temetnek
Az indiai halottak azonosítására egy brit és egy izraeli szakértőcsapat is a helyszínre érkezett. A külföldi áldozatok közt feltűnően sok volt az izraeli, ami nyilván nem véletlen. Köztudott: Amerikán kívül az egész világnak elege van a cionista terrorállam népirtó tevékenységéből, s mindenki úgy próbál tiltakozni ellene, ahogy tud. A világnak azon a táján pedig nem a birkaságig pacifista európaiak élnek - nem is lesz zsidó gyarmat, mint hazánk.

A mumbai merényletekben likvidált izraeli állampolgárok (a hivatalosságok szerint) aránytalanul nagy részét teszik ki a külföldi áldozatoknak.




A zsidó közösség azért gyűlt össze a mumbai zsinagógában, hogy megemlékezzen Gavriel Holtzberg rabbiról és feleségéről, Rivkáról, akik a Deccan Mudzsahedek által megtámadott "kulturális központot" vezették (ami valószínűleg az izraeli kémhálózat egyik központja volt; jól ismerjük a cionista "csak kulturális tevékenység", illetve "csak vallásos jellegű összejövetel" típusú álcákat - a szerk.).

Kétszer annyi izraeli szakértő tartózkodik a helyszínen, mint brit, akikre amúgy is az egykori gyarmat elnyomóiként tekintenek. Az izraeliek hat halott zsidót azonosítottak, de a szám valószínűleg hamarosan nyolcra nő, ami kb. egy átlagos napon meggyilkolt palesztinok számának felel meg. A támadásokban összesen huszonkét külföldi halt meg.




Egy törvényszéki csoport vasárnap éjjel érkezett a városba. Öt áldozatot még nem sikerült azonosítani, ezért van szükség rájuk - mondta egy izraeli diplomata. Az orvosok szerint ráadásul az áldozatokat, akiket hidegvérrel végeztek ki, haláluk előtt megkínozták - valószínűleg mert feldúlta őket mindaz az aljas kegyetlenség, mellyel Izrael a megszállt területen élő palesztinokkal és a szabályos időközönként lerohant szomszédaival viselkedik.



Temetnek a zsidók Jeruzsálemben

(Daily Telegraph - InfoRádió
Képek: BBC, NY Times, AFP, Reuters)

Kapcsolódó:

Lemondások a bombayi "kisebb incidens" miatt

Háborús készültség Indiában

Rabbi és felesége hagyta ott a fogát Bombayben

Bombayi zsidó központ: ahol tényleg veszélyben vannak a kiválasztottak

Robbantás és fegyverropogás Bombayben - száznál több halott