A patrasi autonóm nacionalisták tartottak flashmobot a magyar konzulátus előtt, ahol arra hívták fel a figyelmet, hogy Magyarországon a szélsőbaloldali terrorizmus kis híján államilag támogatott kategóriába került - számol be a bajtársi akcióról a Nacionalista Zóna Telegram csatornája.




Ilaria Salis szabadon engedése nem kizárólag az EP képviselőségének köszönhető. Emlékezetes, hogy már korábban házi őrizetbe került, de született más egyéb botrányosan enyhe ítélet és kényszerintézkedés az ügyben.

Köszönjük a kiállást és a figyelmfelhívást görög bajtársainknak. Fontos, hogy a jobboldal világszerte értesüljön arról, hogy az Orbán-kormány csak retorika szintjén jobboldali - zárja sorait a Nacionalista Zóna.




A görög hazafiak beszámolója:

Ma Pátrán szimbolikus és egyben harcos akció zajlott a magyar konzulátus előtt. Az akció Ilaria Salis, az olasz szélsőbalos ügyére vonatkozott, aki más olasz szélsőbalosokkal együtt megkísérelte meggyilkolni azokat a magyar nacionalistákat, akik 1945-ben a szovjet hordákkal szembeszálló magyar hazafiakat előtt akartak tisztelegni. Ennek a terrorcselekménynek kétségtelenül mély ideológiai jele van, ugyanúgy, amikor az olasz kommunista diákok villáskulccsal megölték az olasz fasiszta Sergio Ramellit, mert a helyi Olasz Szociális Mozgalom Ifjúsági Frontjához (MSI Fronte della Gioventù) tartozott. Úgy döntöttünk, hogy nemet mondunk a baloldal terrorizmusára, és mindenekelőtt hangzatos üzenetet kívánunk küldeni Viktor Orbán kormányának, aki a NATO-párti és Stoltenberg-i nyilatkozatok után elengedi az olasz női bérgyilkost. A tervük az, hogy a terrorizmust a nacionalista mozgalom ellen használják fel, mert az kihívást jelent mind a USA Woke politikájának, mind a Kreml eurázsianizmusának.




KG – Kuruc.info