Ugrás a cikkhez

„A Vlagyimir Putyin elnök részleges mozgósításról szóló bejelentése után Oroszországból menekülő katonakorú férfiakról szóló jelentések túlzóak” – közölte a Kreml.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön újságíróknak nyilatkozva azt is visszautasította, hogy cáfolja azokat az orosz médiajelentéseket, amelyek szerint a szerda este őrizetbe vett mozgósításellenes tüntetők egy részét behívópapírokkal látták el – számolt be a Telegraph.

Egy kis dugó az orosz–finn határon

Vírusként terjed egy videó az interneten, amelyet az orosz–finn határnál készítettek. Amint látható, több kilométeres sorban állnak az orosz autók, és próbálnak bejutni Finnországba.

Szerdán Vlagyimir Putyin részleges katonai mozgósítást rendelt el, aminek hatására rekordgyorsasággal kezdték el felvásárolni az orosz férfiak az országból induló egyirányú repülőjegyeket.

#Breaking: just in - The traffic jam at the border with #Russia/#Finland has pilled up to 35KM and is rising by the hour, it is the only border who is still open for Russian civilians with shengen visas, after #Putin announced he will send 300.000 new troops to #Ukraine. pic.twitter.com/EOJ1346qDO

— Sotiri Dimpinoudis (@sotiridi) September 21, 2022

(Index)

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából