Ugrás a cikkhez
Reklám

Tulsi Gabbard, a Demokrata Párt egy korábbi képviselője komoly kritikát fogalmazott meg a jelenleg regnáló amerikai hatalommal szemben amiatt, hogy közvetetten beleavatkozik az orosz–ukrán háborúba – írja a Farsnews.



Fotó: James Sheehan/U.S. Army

Szerinte Joe Biden arra használja a háborút, hogy Oroszországban rezsimváltást érjen el, miközben bőségesen ellátja az amerikai katonai ipart is.

Tulsi Gabbard az Oroszország ellen kivetett szankciók ötletével sem ért egyet, mert ezen intézkedések az Egyesült Államoknak és Európának rengeteget ártanak, Oroszország eközben pedig rekordprofitra tesz szert az energiahordozókból.

Európa masszív energiaválságot él meg jelenleg. Rekord energiaárak vannak Franciaországban, Németországban már a közvilágítást korlátozzák, Nagy-Britanniában és Spanyolországban pedig a családoknak és a vállalkozásoknak korlátozzák az energiahasználatát – mutatott rá.

Miért történik mindez? Joe Biden szankciói miatt, amit nem kevesebb mint egy modern kori ostrom. Ez ellátási probléma, amelyet Joe Biden idézett elő, és amelyből Oroszország csak profitál – tette hozzá.

Hawaii állam egykori képviselője szerint semmi nem mutatja jobban, hogy nem morális kérdésről van szó, mint az, hogy az Egyesült Államok dollármilliárdokat költ az ukrajnai háborúra.

Ez nem az ukrán emberekről vagy a demokrácia védelméről szól. Ez az Oroszországban történő rezsimváltásról szól, valamint a háború kiaknázásáról, hogy megerősítsük a NATO-t és etessük a katonai-ipari komplexumot. Joe Biden számára ez arról is szól, hogy új világrendet alakítson ki, amelyet abban az esetben is nekünk kell vezetnünk, ha ez a nukleáris katasztrófa szélére sodor minket.

(Farsnews - Index nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából