Ugrás a cikkhez
Reklám

Bocsánatot kért Susanna Ohlen, a német RTL riporternője, mert besározta magát.

Történt ugyanis, hogy elment az árvíz sújtotta észak-rajna–vesztfáliai Bad Münstereifelbe, hogy a károkról és a természeti katasztrófa utáni helyzetről tudósítson a Jó Reggelt, Németország nevű műsorban. A kamera lencséje előtt csupa sár volt, mint aki maga is részt vett helyreállítási munkálatokban, mondhatni, bepiszkította a kezét.

Igen ám, csakhogy egy szemfüles helybéli lefilmezte, hogy a bejelentkezés előtt a 39 éves riporter önmagát sározta be.

#RTL-Reporterin @SusannaOhlen macht sich vor ihrem Live-Einstieg schmutzig - anstatt anzupacken: pic.twitter.com/dn3ZVPtPUy @RTLde #Hochwasserhilfe #Hochwasser #Flutkatastrophe

— Michael Ziesmann (@M_Ziesmann) July 22, 2021

Susanna Ohlen közleményében azzal védekezett, hogy szégyenkezett a kamera elé állni patyolattiszta ruhában, és ezért gondolkodás nélkül befeketítette magát. Jutott az arcára, fejére, mintha a földön hentergett volna. A hölgy azt állítja: amúgy napokig segédkezett a helyreállítási munkálatokban azelőtt, hogy reggel a kamera elé állt volna.

Az RTL az újságírói etika megsértése miatt felfüggesztette, egyelőre nem világos, mikor térhet vissza Ohlen a kamerák elé, már ha egyáltalán visszatérhet - írja az Index.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából