Ugrás a cikkhez
Reklám

Rengetegen támadták a közösségi médiában LeBron Jamest, aki arról a rendőrről tett közzé képet "te vagy a következő" szöveggel, aki egy késsel támadó néger nőre lőtt rá kedden az Ohio állambeli Columbus egyik háza előtt. A 16 éves "lány" négy lövést kapott, nem élte túl.




Akkora volt a felháborodás, hogy a Los Angeles Lakers kosarasa végül törölte a bejegyzést.

Ez nem egyetlenegy rendőrről szól. Ez a rendszerről szól – magyarázta a néger.

"YOU'RE NEXT"
This post by @KingJames could be read as an incitement to violence against a @ColumbusPolice officer who responded to the attempted stabbing attack by #MakhiaBryant. LeBron James has deleted the tweet. Here is an archive: https://t.co/6Dn4LnS22M #BLM pic.twitter.com/epH7EQFjuf

— Andy Ngô (@MrAndyNgo) April 21, 2021

Egy amerikai szenátor azzal vádolta a 36 éves kosarast, hogy bejegyzése erőszakra buzdított. Amikor a rendőrt megkérdezték, hogy miért nyitott tüzet, arra hivatkozott, hogy a támadónak kése volt. LeBron azonban úgy érzi, túlkapás történt, a helyzet pedig megoldható lett volna lövöldözés nélkül – írja a TMZ nyomán az Index.

A néger bejegyzése sokaknak nem tetszett, az Egyesült Államok legnagyobb rendőri szakszervezete gyalázatosnak és rendkívül vakmerőnek ítélte meg. Mint mondják, a tiszt ezzel megmentette annak a lánynak az életét, akire rátámadtak.

Az Ohio Bűnügyi Nyomozó Iroda teljes vizsgálatot indított az eset kapcsán.

Korábban írtuk: Máris itt az újabb BLM-(ür)ügy: egy késsel támadó nigger tehenet is le kellett teríteni





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából