Napok óta lázban tartja az amerikai közvéleményt egy ötéves kisfiú esete, akit múlt vasárnap biciklizés közben lőttek fejbe. Az észak-karolinai Wilson városában élő Cannon Hinnanttal a család néger szomszédja, Darius Sessoms végzett eddig ismeretlen okokból - írja a Magyar Nemzet.

A kisfiú édesapjával, Austin Hinnanttal szívszorító riportot közölt a CNN amerikai hírtelevízió helyi leányvállalata, a WRAL. Az apa beszámolója szerint éppen otthon tartózkodott, amikor a lövés eldördült, kifutott az utcára, hogy karjába emelje a sérült gyermeket, miközben torka szakadtából kiabált segítségért. – Valaki segítsen megmenteni a fiamat! – kiáltottam,

s amikor felnéztem, a szomszédunkat, Darius Sessomst láttam, ahogy fegyverrel a kezében, ingerülten őrjöngve áll az udvarában. Néztem őt, miközben magamhoz öleltem a fiamat, s éreztem, hogy elönt a düh, de képtelen voltam otthagyni a fiamat. Csak Cannonnal akartam lenni

– fogalmazott a megtört férfi. A kisfiút azonnal egy közeli kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.



A küszöbmajom és ártatlan áldozata - a Magyar Nemzet szerint egyébként az elkövető származását az amerikai média próbálta elhallgatni, de (különösen az USA-beli körözési fotók és elkövetői adatok nyilvánossága tekintetében) a kormánylap ezen állítása csupán álhír

A rendőrséget Hinnant menyasszonya riasztotta, és bár Sessoms elmenekült a helyszínről, a wilsoni rendőrség egy közeli utcában megtalálta a gyilkos fegyvert, nem sokkal később pedig a húszas évei közepén járó elkövetőt is előállították.

Frissítés: hát persze hogy nem lett országos botrány az esetből

Az esetről csak a helyi televízió számolt be. A CNN, az MSNBC, az ABC és a CBS mélyen hallgatott erről, csupán a Fox számolt be róla országos szinten. Főleg az alternatív portáloknak, valamint a közösségi oldalakon (Twitter stb.) serénykedő jobboldali embereknek köszönhető, hogy a hír eljutott a nagyközönséghez.

Például Paul Joseph Watson beütötte a meggyilkolt kisfiú, Cannon Hinnant nevét az MSNBC keresőjébe, és az semmilyen találatot nem adott ki.

Imagine my shock. pic.twitter.com/ZmXEX1r1EN

— Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) August 12, 2020

Minden tapasztalt ember tudja, hogy ha fordított faji felállás lett volna, azaz egy fehér férfi lőtt volna szándékosan fejbe egy fekete kisfiút, akkor a fősodratú média éjjel-nappal csak azzal foglalkozott volna, rasszizmust óbégatva.

Általában véve a média fajjal kapcsolatos manipulációját jól mutatja a ballib The Daily Beast két szalagcíme. Amikor a feketét akarják beállítani áldozatnak, akkor mindig leírják, hogy a támadó fehér, az áldozat pedig fekete. Ezzel ellentétben amikor a támadó fekete, az áldozat fehér, akkor a fajt nem említik meg. Így tehát az egyik esetben fehér nőről írnak, aki Michiganben fegyvert fogott egy fekete nőre és lányára, viszont a másik esetben csupán észak-karolinai férfiról írnak, aki lelőtt egy 5 éves fiút. (Széljegyzet: a michigani esetben egy fekete nő és a lánya addig provokált hőbörögve egy fehér párt, amíg végül a fehér nő elvesztette a türelmét, és fegyvert fogott a néger nőre. Jelenleg a fehér pár eljárás alatt áll.)

🤔 pic.twitter.com/D3LwoANKzY

— I,Hypocrite (@lporiginalg) August 12, 2020

A gyilkosság 2020. augusztus 9-én, vasárnap du. 5:30 körül történt. A szomszédok állítása szerint az elkövető még pénteken együtt vacsorázott Hinnant apjával, Austinnal, valamint vasárnap még korábban átment a házukhoz. A gyilkosság indítékát még keresik, de egy családtag szerint a kisfiú „bűne” az volt, hogy bebiciklizett az elkövető udvarára. A gyilkosságnak tanúja volt a kisfiúval játszó két nővére, akik 7 és 8 évesek.

A gyilkos többszörösen büntetett előéletű. 2016 márciusában tűzfegyver eltulajdonításának bűntettében, 2016 áprilisában kábító hatású anyag tárolása vétségében, 2016 novemberében marihuána birtoklásának bűntettében találták bűnösnek. Próbára bocsátását 2017-ben kétszer visszavonták, amiért külön-külön három hónap szabadságvesztést kapott. Bírósági iratok szerint a gyilkosnak két folyamatban lévő ügye van járműben, lakóhelyen vagy otthon kábító hatású anyag tárolása bűntette miatt.

Mindeközben egyes baloldali férgek ünneplik a kisfiú halálát, mert szerintük megérdemelte azt „fehér privilégiuma” miatt...




(Hidra - Kuruc.info)