Ugrás a cikkhez
Reklám

A Suzanne Eaton meggyilkolásával vádolt Giannis P. pénteki négy órás kihallgatásán azt mondta: "nőt keresett magának", amikor autójával Kréta észak-nyugati részén meglátta az út mellett kocogó biológust.



Fotó: Stringer / Reuters

A férfi azt mondta: elgázolta a nőt, hogy elhurcolhassa magával. A nőt ezután háromszor erőszakolta meg, a harmadik alkalommal már halott volt, írja a Bild a helyi Cretalive-ra hivatkozva.

A 27 éves Giannis P. kétgyermekes apa. Korábban arról beszélt, hogy kukkoló, és izgalomba jött, amikor meglátta az 59 éves nőt...

Más helyi hírforrások szerint a férfit mentálisan zavart lehet.



Ebbe a csomagtartóba gyömöszölte be a nőt az erőszak előtt (fotó: athéni rendőrség)

A Drezdában molekuláris biológusként dolgozó Suzanne Eaton egy szakmai találkozóra érkezett Krétára. Holttestét július 8-án találták meg, egy héttel rejtélyes eltűnése után egy második világháborús bunkerben.

Görög lapok szerint vannak arra utaló jelek, hogy a férfi nem először próbálkozott hasonlóval, autóját mások is felismerték. Egy litván nő tett bejelentést arról, hogy amikor kocogni volt, őt is üldözőbe vette a férfi azzal a fehér Hyundai Pony-val, amivel Suzanne Eatont elgázolta. Mindez ráadásul nagyon közel volt ahhoz a helyhez, ahol a gyilkosság történt.

(Bild - Index nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából