Ugrás a cikkhez
Reklám

Szándékosan gázolt, valósággal vadászta áldozatait Braila terelőútján a 20 éves fiatalember, aki 10 személyt, köztük két gyermeket sebesített meg vasárnapi ámokfutása során – derül ki egy térfigyelő kamera felvételéből.

A Digi24 hírtelevízióban vasárnap este sugárzott videón látszik, hogy a lopott autóval száguldó sofőr Braila körgyűrűjén hirtelen irányt vált, amint észrevesz az út szélén két személyt. A fiatalember szándékosan elgázolta őket, majd továbbhajtott.

Miután egy bevásárlóközpont bejáratának hajtott, elfogták, földre teperték. Közben azt üvöltözte: „Vérnek kell folynia ezért az országért!”

A szondáztatás során 0,37mg/l-es légalkohol-koncentrációt mutattak ki a fiatelember leheletében.

Laura Dan, a Braila megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a fiatalember Cazasu település környékén összetűzésbe került egy másik férfival egy autó miatt. A férfit megkéselte, majd beült az autóba, és a város terelőútján több gyalogost elütött, végighajtott egy bevásárlóközpont parkolóján, végül a pláza bejáratának ütközve állt meg. A brailai bevásárlóközpontnál hét személy sérült meg, köztük egy 11 éves, valamint egy 13 éves gyermek.

(Maszol - Transindex nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából