Ugrás a cikkhez
Reklám

Roseanne Barr két hete rekordgyorsasággal bukott óriásit, miután lemajmozta Valerie Jarrettet, Barack Obama elnök tanácsadóját, előtte pedig "undorító náci kollaboránsnak" nevezte George Sorost. Úgy tűnik, most "megpróbálja összeszedni méltósága maradékát", ugyanis hétfőn töredelmesen bocsánatot kért Sorostól – írja a Jewish News.

Az egyébként ugyancsak zsidó komikus még május 28-án ment neki elég keményen Chelsea Clintonnak, azt írta, igazán szégyellhetné magát, mert képes volt hozzámenni Soros unokaöccséhez. Clinton erre azt válaszolta, hogy férje nem áll rokoni kapcsolatban az "üzletemberrel", emellett pedig hosszan méltatta Soros alapítványát. Barr erre nemhogy nem vett vissza, de még keményebben támadott, egy azóta már törölt bejegyzésben a következőket írta:

Sajnálom, hogy félrevezető információkat tweeteltem rólad, kérlek bocsáss meg! Egyébként tudtad, hogy George Soros egy náci, aki zsidókat küldött haláltáborokba és elvette a vagyonukat? Mindannyian hibázunk, ugye Chelsea?

Hétfőn este aztán hirtelen megváltozott a véleménye, Twitteren kért bocsánatot Sorostól, sőt még az Open Society Foundations oldalát is belinkelte, hogy mindenki informálódhasson az "igazságról" a "holokausztot túlélő" üzletemberrel kapcsolatban.

I apologize sincerely to @georgesoros. His family was persecuted by The Nazis & survived The Holocaust only because of the strength & resourcefulness of his father. Learn more of the truth about this at https://t.co/8gJ3xZpzNC

— Roseanne Barr (@therealroseanne) 2018. június 11.

(Index nyomán)

Korábban írtuk: A majmok bolygóját emlegette Obamáék kapcsán - azonnal megszüntették a Roseanne-t

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából