Ugrás a cikkhez
Reklám

Szervkereskedelem miatt indít vizsgálatot a Planned Parenthood abortuszklinika ellen az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma – közölte a New York Times.



Feminista szörnyetegek tüntetnek a gyilkosok mellett

„Ez régóta várt jó hír” – nyilatkozta a LifeSite-nak Abby Johnson, az abortuszklinika egykori dolgozója, aki ma már életpárti aktivista. „A Planned Parenthood aktívan részt vesz az illegális szervkereskedelemben, magzatok testrészeit árulták nyereségért cserébe” – mondta.

„Pontosan azoknak a nőknek hazudtak, akikért elvileg harcolnak. Első kézből láttam, amikor az abortusz-óriásnak dolgoztam. És mégis, évente több mint félmilliárd dollárt kapnak az adófizetők pénzéből” – tette hozzá Johnson.

A botrány 2015 nyarán robbant ki, miután nyilvánosságra került néhány rejtett kamerával készült felvétel, melyből kiderül, hogy a legismertebb amerikai abortusztámogató szervezet, a Planned Parenthood szövet- és szervkereskedelmet végez. A szervezet klinikáin megközelítőleg 300 ezer abortuszt végeznek évente.

Az egyik rejtett felvételen látható, ahogy a szervezet igazgatója vacsora közben tárgyal magzatok testrészeinek eladásáról. Egy abortuszellenes szervezet aktivistái keresték fel, és kértek ajánlatot azt állítva, hogy nagy tételben van szükségük magzatok testrészeire egy tudományos kutatáshoz.

(Mandiner)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából