Ugrás a cikkhez
Reklám

Huszonegy hónapra rács mögé kerül Anthony Weiner korábbi kongresszusi képviselő, amiért saját magáról készített erotikus képeket osztott meg egy fiatalkorúval.

Anthony Weiner karrierjének szexbotránya vetett véget. 2011-ben került nyilvánosságra, hogy internetes oldalakon tett közzé fényképeket és videókat nemi szervéről, valamint különböző, kamera előtt végzett aktusokról.

A korábban az Egyesült Államok törvényhozásában New York állam egyik képviselőjeként tevékenykedő zsidó bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádpontokban. A férfi egy internetes csevegőprogramon keresztül küldött saját magáról készített erotikus tartalmú képeket egy 15 éves lánynak. A politikus sajnálatát fejezte ki az eset miatt, amit élet mélypontjának tekint. Az ítélethozatal során szegény el is sírta magát. Reméljük, kárpótlást nem kell fizetni miatta.



Huma Abedin és Anthony Weiner - lényegében "unokatestvérek"

A botrány miatt Hillary Clintonnak is magyarázkodnia kellett, mivel Weiner Hillary akkori kampányfőnökének, az egyébként mohamedán Huma Abedinnek a férje. Amerikában a hasonló ügyek gyakran heves indulatokat váltanak ki a konzervatív szavazók között.

Az aberrált zsidónak november 6-án kell megkezdenie büntetése letöltését. Az elzárás mellett 10 ezer dolláros (2,7 millió forint) pénzbírságot is kell fizetnie, és részt kell vennie a szexuális bűnözőknek tartott rehabilitációs programban.

(Kuruc.info - Híradó - The Guardian nyomán)

Kapcsolódó:

- "Valaki felágaskodott az ágyamban" - Clintonné egyik legbizalmasabb muszlim munkatársa válik zsidó férjétől

- Morvai: az antimagyar zsidók inkább a metélt farkincájukkal játszadozzanak a gyalázásunk helyett - szerintünk is





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából