Ugrás a cikkhez
Reklám

Az Iszlám Állam terrorszervezethez tartozó öt "német" nőt vettek őrizetbe Moszulban – jelentette a dpa német hírügynökség az iraki terrorellenes erők egyik tisztségviselőjére hivatkozva. Az illetékes szerint összesen húsz nőt, köztük öt német állampolgárt (ez a pontos megfogalmazás, nem pedig a németezés - a szerk.) fogtak el múlt csütörtökön egy bevetés során az iszlamisták egykori fellegvárának számító észak-iraki városban.

A Die Welt című német lap kedden megjelenő lapszáma is megerősíti ezt az értesülést biztonsági forrásokra hivatkozva. Az újság úgy tudja: a "németek" között lehet egy 16 éves szászországi diáklány is.

A névtelenséget kérő iraki illetékes szerint a nők az Iszlám Állam egyik alagútrendszerében rejtőztek Moszul óvárosában, fegyverek és öngyilkos merénylethez használható robbanóövek voltak náluk. Úgy tudni, hogy az elfogottak között oroszok, csecsenek, kanadaiak és törökök is voltak. A tisztségviselő hozzáfűzte: az Iszlám Állam „rendőrségénél” dolgoztak.

(MTI nyomán)

Frissítés: a többiekről egyelőre nem tudunk semmit, de a diáklány tényleg németnek tűnik a bőrszíne és neve alapján, azonban olyan degeneráltról van szó, aki áttért az iszlámra. Alább olvasható a Daily Mail cikkének összefoglalója, saját megjegyzéseinkkel ellátva.

Felfedték: a 16 éves német diáklány, akire Moszulban, az Iszlám Állam női öngyilkos osztagánál bukkantak rá, „magányos és visszahúzódó lett azután, hogy az anyja hozzáment az iskola gondnokához”.



Ilyen volt a szökés előtt

A 16 éves Linda Wenzel németországi otthonából 2016-ban szökött el, amikor szülei különváltak, és az anyja, Katharina új kapcsolatot kezdett egy helyi iskola gondnokával.

A tizenéves az anyja útlevelével Berlinből Törökországba repült, majd átment Szíriába.

Volt szomszédai a Drezda melletti Pulsnitz faluban dühösek rá. Az egyikőjük, aki a Grüne Straße-n lakik, ezt mondta: „Micsoda egy k*rva, hogy a szüleit ilyesminek teszi ki? Miféle ember áll át egy csoporthoz, ami Németországban a saját népét öli? Remélem, hogy a börtöncella fogadja, amikor visszatér, nem pedig sárga szalagok”. (Az eltűntekért, akiket hazavárnak, szoktak sárga szalagot kitenni.)

Linda megjátszotta, hogy magáévá tette a keresztény vallást, de titokban az iszlámnak adta a szívét. Időközben szülei házassága szétesett, és az anyjával Pulsnitzbe költöztek. Ott Katharina összeköltözött Thomas Weiss-szal. Linda boldogtalannak és bizonytalannak érezte magát mostohaapja, valamint idősebb mostohatestvére, Dana mellett.




2016 májusában Linda az interneten kapcsolatba lépett egy hamburgi muszlim prédikátorral, aki egy Koránt küldött neki.

„Úgy tűnt, hogy az [a Korán] válaszokat ad a zűrzavaros életben”, mondta a 16 éves Christina, aki az Ernst Rietschelről elnevezett iskolában volt a diáktársa. „Múlt nyáron [2016-ban], röviddel azelőtt, hogy szakítottunk, egy kis táskával kezdett eljönni otthonról, amiben muszlim fejkendője és hosszú lobogó ruhája volt, amit azért viselt, hogy minden bőrfelületet eltakarjon. [Ezzel kapcsolatban] volt némi vita a tanerővel”. Ezenkívül Linda fejkendős képeket töltött fel magáról az internetre.

Linda ellopta az anyja hitelkártyáját, és titokban repülőjegyet vett Isztambulba. 2016. július 1-én, pénteken azt mondta neki, hogy egy barátjához megy, és majd vasárnap fog visszajönni. Ehelyett azonban Frankfurtból Isztambulba repült, majd átcsempészték Szíriába. Végül Moszulban kötött ki, ahol a nevét Umm Mariamra változtatta, és az egyik dzsihadista felesége lett.



Elfogásakor

Amikor az anyja értesítette a német rendőrséget, a rendőrök átkutatták Linda szobáját. Az ágybetét alatt megtalálták a repülőjegy vásárlásáról szóló dokumentumot, valamint rábukkantak az általa olvasott muszlim irodalomra is.

A barátai, a szülei, valamint a tanárok tanácstalanul álltak a hír hallatán. Utóbbiak elmondták, hogy jeles tanuló volt.



A katonák és a lány arckifejezése alapján nem kizárt, hogy búcsúzóul még részesítették némi arab gyönyörben

Lindát 2017 júliusában az iraki Moszulban fogták el a terrorcsoport női rendőri részlegének húsz tagjával együtt, akik közül néhányan öngyilkos mellényt viseltek.



Megérte?...

Megjegyzéseink:

Lindát a cikkben briliáns diákként említik, valamint tanárai is jeles tanulóként szóltak róla. Nos, ha tényleg ilyen eszes, és mint a cikkből kiderült, kézhez kapott egy Koránt, akkor miért nem tűnt fel neki, hogy a férjnek jogában áll megvernie vagy megostoroznia az engedetlen feleséget (Korán 4:34), valamint hogy egy nő tanúvallomása csak a felét éri egy férfi tanúvallomásának (Korán 2:282)?

Eltekintek az iszlám nőellenes rendelkezéseinek tételes felsorolásától, mert egy magára valamit is adó lánynak már ez a két kitétel elegendő kell hogy legyen arra, hogy ne térjen át az iszlámra.

Mi lesz akkor, ha Linda német állampolgárként visszatér Németországba? Előre látom, hogy majd elkezdődik – ha még nem kezdődött volna el – a mosdatása, hogy fiatalság, bolondság, meg hogy még fiatalkorú, meg hogy tulajdonképpen itt ő az áldozat…

Attól tartok, hogy majd kap – ha egyáltalán kap – néhány hónapot vagy évet, és amikor szabadul, továbbra is itt fogja rontani a levegőt az európai civilizáció területén, pedig sokkal jobb lenne, ha örökre a Földközi-tenger túloldalán lévő vidéken ragadna.

(Hidra - Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából